Pulzar

Partyajánló

BALATON TRANCE CENTRAL @ Mono, Budapest

Dátum 2007. június 30.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus ismeretlen
BALATON TRANCE CENTRALA tíz éves Euphonic lemezkiadó igazán nagy névnek számít a trance szcénában. A kerek évfordulóra megjelentetett mixalbumon például olyan szerzők kaptak helyet, mint az Above & Beyond, Armin van Buuren, Gabriel & Dresden, Miro, valamint az összes Euphonic művész (Kyau & Albert, Ronski Speed, Sun Decade, Stonface & Terminal, Sonorous stb.) A trance-ben járatosaknak ezen nevek hallatán egyből felcsillan a szemük, és elismerően biccentenek egyet, mielőtt megvásárolják az albumot.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

BALATON TRANCE CENTRAL @ Mono, Budapest

A tíz éves Euphonic lemezkiadó igazán nagy névnek számít a trance szcénában. A kerek évfordulóra megjelentetett mixalbumon például olyan szerzők kaptak helyet, mint az Above & Beyond, Armin van Buuren, Gabriel & Dresden, Miro, valamint az összes Euphonic művész (Kyau & Albert, Ronski Speed, Sun Decade, Stonface & Terminal, Sonorous stb.) A trance-ben járatosaknak ezen nevek hallatán egyből felcsillan a szemük, és elismerően biccentenek egyet, mielőtt megvásárolják az albumot.

Neked azonban nem kell azonnal a lemezboltba szaladnod, mert a Palace Dance Clubban lehetőséged nyílik arra, hogy betekintést nyerj a kiadó hangzásvilágába. A június 30-án megrendezésre kerülő Balaton Trance Central partin a trance világhírű nagymesterei, Kyau & Albert valamint Ronski Speed mutatják be, hova fejlődött e műfaj napjainkra. E két művész akkora sikernek örvend világszerte, hogy a tavalyi év alkalmával beválasztották őket a 100 legjobb DJ közé. Mellettük ezen az estén a Euphonic többi művésze is szerephez jut - Marc Marberg, Stoneface & Terminal valamint Sonorous – így téve egyedülállóan exkluzívvá az estét.
A magyar színeket pedig a Palace Dance Club rezidensei, Toto Jr., Lukácsy és Balage F. képviselik.

ÉS A RÁADÁS! A buli napján 22 és 01 óra között FREE CUBA LIBRE a Palace Gardenben a Bacardi jóvoltából! Gyere, és igyál, amennyi csak jól esik!

Jegyek a helyszínen kaphatók.

06. 30. - Euphonic 10 Years Anniversary, Palace Dance Club, Siófok

www.palace.hu

Always Fun Under The Sun

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó