Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

DirtyBASS CLASSIC @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. június 20.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Techno, Hard Techno
DirtyBASS CLASSIC2007 június 22.-én újra várja a K2 az oldschool techno szerelmeseit, természetesen most is a keményebb ütemek jegyében. Az előző nagy sikerű "klasszik" party után a Dirty Bass csapata úgy döntött, megismétli azt az emlékezetes éjszakát, már csak tőletek függ hogy a hangulatot is sikerül-e oly emlékezetesre varázsolni, esetleg túlszárnyalni.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

DirtyBASS CLASSIC @ K2, Budapest

2007 június 22.-én újra várja a K2 az oldschool techno szerelmeseit, természetesen most is a keményebb ütemek jegyében. Az előző nagy sikerű "klasszik" party után a Dirty Bass csapata úgy döntött, megismétli azt az emlékezetes éjszakát,
már csak tőletek függ hogy a hangulatot is sikerül-e oly emlékezetesre varázsolni, esetleg túlszárnyalni.

A line up az összefogás jegyében született, így a nagyobb techno szervezők, akik a kemény ütemek mellett tették le a voksukat, újra összeállnak hogy felidézzenek egy már már elfeledett, de még is újdonságként ható régi hangzást, amelyhez megannyi emlék fűződik sokunk számára. Tartsatok hát Niluxal, KillSwitchel, Eddie Horseal és Simonnal hogy újra felelevenedjenek az idők folyamán megkopott, szívmelengető érzések, ezen az estén újra, a zene iránti tisztelet jegyében;)

Buli Infó:

Időpont: 2007.06.22.

DirtyBASS CLASSIC

K2:

Killswitch
NGoHT Rec.
Nilux
NGoHT Rec.
Eddie Horse
Shrancz Daze
Simon
DirtyBASS
Glonczi
DirtyBASS


Helyszín:K2
Budapest, IX. ker. Üllői út 51.
Belépő:500HUF
Next Event :2007.07.07. Warm Up To NGoHT

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó