Pulzar

Partyajánló

Dubstep.hu Launch Party @ Mokka Cuka

Dátum 2007. május 25.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Psychedelic Trance, House
Dubstep.hu Launch PartyFellépők: N-Type, Bizzy B, Cadik, DST, Gumilap, KebabMokka Cuka

Dubstep.hu Launch Party @ Mokka Cuka

Fellépők: N-Type,
Bizzy B,
Cadik,
DST,
Gumilap,
Kebab

A legújabb angol zenei vírus, a dubstep-pel foglalkozó website, amely a mufaj itthoni elsodleges bázisaként cikkeknek, interjúknak, fórumnak ad mostantól helyet, most bemutatja a stílus erejét.

Dubstep.hu Launch Party
2007 05.25. Mokkacuka
belépés: ingyenes

N-Type (Tempa, RinseFM, FWD>>, Terrain, Dub Police)
Bizzy B (Planet Mu)
Cadik (Rewind)
DST (Dub Phase, Crater)
Gumilap (Dub Phase, Jelenlét)
Kebab (Dub Phase)

Vj's: Flashy & Ghoulish (Jelenlét)

N-Type
Dj és producer, a londoni dubstep szcéna egyik központi alakja. Dj-szettjeit sok-sok dubplate és a dubstepben egyedülálló, virtuóz mixtechnika jellemzik. Zenéi a legjobb címkéken jelentek meg: Tempa, Dub Police, Southside Dubstars és saját kiadója a Terrain. Heti rendszerességu musora van a híres londoni kalózrádión, Rinse FM-en és rezidens a londoni garage és dubstep élet központjának számító FWD>> klubesten. A Tempa kiadó most megeleno mixét - Tempa Allstars 5. - is o keverte. Itthon még nem hallott szettre van kilátás ezen a nyáreleji esten!
Ízelítőül egy mixrészlet: http:/​/​dubstep.hu/​ntype_promomix.mp3
http:/​/​www.myspace.com/​djntype

Bizzy B
A drum and bass, a breakcore és az IDM számomra nem különülnek el; láttam mindet megszületni és mind egy helyrol származnak, Bizzy B Amiga-jából! - mondta a kanadai amensátán 0=0 és egyáltalán nem túlzott. Bizzy B és kiadója, a Brain története 92-94 táján vált érdekessé, amikor a UK hardcore jungle lett. Annak az átmeneti idoszaknak számos remekmuve kapcsolható a Brain-hez, mint a Darkness, Dubplate Wars vagy a 2 Dope EP és olyan arcoknak adott elso lehetoséget, mint Technical Itch, Zinc, Equinox, Peshay vagy TDK, akinek TOG labelje a ma choppage névenemlegetett irányzat úttöroje volt. Bizzy maga is jegyez néhány klasszikust amen jungle témakörben, mint a Slow Jam, Dark III vagy az Equinox-szal 2004-ben újra felvett Merda Style. Bizzy B híres EP sorozata a Science - jelenleg a hatosnál tart az amenorgia -, a Planet Mu kiadványok sorát gazdagítja.
http:/​/​myspace.com/​bizzybbrainrecs
http:/​/​www.bizzyb.net

N-Type elott hazai dubstep dj-k melegítenek be minket: a minden stílusban otthonos Cadik, az elso lemezes megjelenését promotáló, és a magyar szcéna alapemberének számító DST és Dub Phase-es dj-társai: Gumilap, Kebab.

PC wallpaper: http:/​/​dubstep.hu/​ntypewall1600.jpg

linkek:
http:/​/​www.dubstep.hu
http:/​/​myspace.com/​dubstephu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó