Pulzar

Partyajánló

WAN2 @ Mezőtúr

Dátum 2006-07-02
Helyszín Mezőtúr
Stílus ismeretlen
WAN2Szinte teljes egészében összeállt a 2006-os mezőtúri Wan2 Fesztivál programja – adták hírül a szervezők. A helyi városi strandon megrendezendő eseményen minden korábbinál több nemzetközileg jegyzett banda lép színpadra. A fő csapás a hagyományokhoz híven továbbra is a rockzene, azonban más műfajok – különösen a modernebb elektronikus zenék kedvelői is páratlan zenei és közösségi élményekkel – akárcsak egy jól sikerült nyaralásról - térhetnek haza az észak-alföldi kisvárosból.Mezőtúr

WAN2 @ Mezőtúr

Szinte teljes egészében összeállt a 2006-os mezőtúri Wan2 Fesztivál programja – adták hírül a szervezők. A helyi városi strandon megrendezendő eseményen minden korábbinál több nemzetközileg jegyzett banda lép színpadra. A fő csapás a hagyományokhoz híven továbbra is a rockzene, azonban más műfajok – különösen a modernebb elektronikus zenék kedvelői is páratlan zenei és közösségi élményekkel – akárcsak egy jól sikerült nyaralásról - térhetnek haza az észak-alföldi kisvárosból.
Apocalyptica, Paradise Lost, Entombed, Agnostic Front, Edguy, a rockzene kedvelőinek , E-Z Rollers, Tayo, és Blim a tört ütemekre bulizóknak – az impozáns lista a június 28-a és július 2-a között megrendezendő Wan2 Fesztivál fellépői közül emeli ki a legismertebbeket. Olyan rock, illetve elektronikus zenei előadókról van szó, akik esetében nem túlzás a világsztár kifejezés használata sem. Természetesen ugyanilyen impozáns a hazai fellépők lajstroma is, hiszen elmondható: mindenki ott lesz Mezőtúron, aki számít.

Sőt, a fesztiválon számos amatőr előadó és DJ is lehetőséget kap a bemutatkozásra, egyrészt a téli Wan2 tehetségkutatón elért jó eredmény okán, másrészt pedig a jelentkezéses alapon. Ez utóbbiak egyébként az idén először kizárólag online módon pályázhattak, sőt zenei anyagaikat is az interneten keresztül tölthették fel. A Hegyalja Fesztivállal közös adatbázisba több mint félezren jelentkeztek (köztük két tucatnyi határon túli előadó), közülük húszan kaptak lehetőséget a mezőtúri fellépésre.
A korábbi évekhez képest számos újdonság vár a fesztivál látogatóira, ezek közül az egyik legérdekesebb, hogy a Malátabár elnevezésű helyszínen unplugged koncerteket élvezhetnek a csendesebb szórakozásra vágyók. Ugyancsak érdekesség, hogy minden korábbinál több tribute zenekar idézi fel példaképei munkásságát. A részletes program a hétvégétől folyamatosan kerül föl a fesztivál honlapjára.
A hagyományokhoz híven civil szervezetek is lehetőséget kapnak a bemutatkozásra Mezőtúron, valamint egyéb sport- kulturális és szórakoztató események váltják egymást a sokszínűség jegyében.

A belépők árusítása május nyolcadikán kezdődik meg országszerte, illetve a világhálón. A bérletek elővételben: 7.990, a helyszínen tízezer forintba kerülnek.

Napijegyek elővételben 4900, a helyszínen ötezer forintért válthatók, illetve az idén is kibocsátják a szervezők a közös Wan2-Hegyalja bérletet, mely 15.300 forintba kerül.

További infok, és részletes program : www.wan2festival.hu

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó