Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 800 Ft

Partyajánló

Loco Dice @ Inside Groovy, Budapest

Fellépők
Dátum 2006. június 30.
Helyszín Inside Groovy, Budapest, 1093 Budapest Közraktár utca 9 - 11
Stílus Techno, Minimal, Tech-house, Minimal
Loco DiceBizony, bizony, a nyár még néhol várat magára, azonban 2006. június 30-án újabb Hairy megmozdulás van kilátásban. A megkezdett színvonalat természetesen folytatni szeretnék, ezért - ha a meleget nem is - 2005 legjobb ibizai lemezlovasát prezentálják NEKTEK.Inside Groovy, Budapest, 1093 Budapest Közraktár utca 9 - 11
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: logiszcicus
összes résztvevő megtekintése

Loco Dice @ Inside Groovy, Budapest

Bizony, bizony, a nyár még néhol várat magára, azonban
2006. június 30-án újabb Hairy megmozdulás van kilátásban. A megkezdett
színvonalat természetesen folytatni szeretnék, ezért - ha a meleget nem is
- 2005 legjobb ibizai lemezlovasát prezentálják NEKTEK.

A pénteki est vendége nem kevesebb, mint 6 rezidenciával rendelkezik szerte a világon, többek közt a legendás Crobar, valamint az Ibizán található DC10 is az ő neve alatt fut ebben a szezonban. Cocoon, M_nus és Ovum logok díszelegnek a zászlaján, amely a hónap utolsó napján a Club Inside vadonatúj klubjában, a Groovy Inside-ban kerül kibontásra. A házigazda Naga, Beta páros mellé az Isu, Crimson, Chrom (Lick The Click!) triumvirátus csatlakozik, a vizuális élményről a Monkey Presso gondoskodik. Az est fényét tovább emeli egy egészen exkluzív performansz előadás, a francia Olivier Goulet koreografálásában."

Hairy Presents:

Loco Dice
M_nus/Ovum - (D)
Helyszín: Groovy Inside
1093 Budapest, Közraktár utca 9-11. A Buddha Beach mellett, bejárat a Zsil
utca felõl

Belépõjegy (kizárólag a helyszínen):

1 800 Ft

Line up:


Loco Dice
Naga
Beta
Isu

Crimson

Chrom

Vizuál: Monkey Presso


Bõvebb info: http:/​/​www.hairy.hu/​

Infoline: +36.70.381.8170, +36.20.444.3545, info@hairy.hu
flyer: http:/​/​www.hairy.hu/​loco_dice_060630_webflyer3.pdf

Loco Dice ::: http:/​/​www.locodice.com

Skinbag ::: http:/​/​www.skinbag.net

Groovy Inside ::: http:/​/​www.clubinside.hu

Ajánlott lemezek

  • Chris Tietjen visszatér a Cocoon-hoz!

    A Cocoon egyik kedvence Chris Tietjen, júliusban visszatér a pultok mögé, hogy immáron negyedik Cocoon classics mixét megalkossa.
  • A Minilogue állatkái hamarosan DVD-n is bemásznak

    A svéd Minilogue duó februárban jelenteti meg az ‘Animals - The Movie’ című moziját DVD-n, melynek főhősei az ’Animals’ albumról és videókból ismert vicces, színes állatkák. Kalandos lesz, az biztos!
  • Joris Voorn 102 számot mixel az új Balance-ra

    A holland techno producer, Joris Voornt kérték fel, hogy készítse el a népszerű Balance legújabb válogatását. Ő nem kevesebb, mint 102 tracket válogatott össze a CD-re.
  • Minilogue- Space

    A svéd, Magyarországon főként goapartykon fellépő Son Kite formáció akik ebben a formájukban mára talán már ismertebbek is minimálprojectjének nemis legújabb (de a legújabbnál sokkal jobb:)) kiadványa űr témára épül...

Kapcsolódó cikkek

  • Jótékony Sebastian Mullaert mix - Move The Wave To Your Heart

    A 1/2 Minilogue, vagyis Sebastian Mullaert a tőle telhető legjobb módon, egy 11 számot tartalmazó válogatással próbál segíteni Japánnak.
  • Minilogue (Live/DJ) helyszínváltozás!!!

    Hairy közlemény: "Hittünk, bíztunk és tettünk is azért, hogy az év utolsó Hairy buliját Budapest legújabb klubjának falai között éljük meg VELETEK. Az idő azonban csak nem akart megállni, sőt egyre jobban sie-tett. Ellenünk dolgozott. Félkész vagy (el)kész? Merült fel a kérdés, ami mára választ is talált magának. Pici türelmet kérünk még, higyjétek el megéri. A legújabb Minilogue live természetesen nálunk fog debütálni, csupán a hely változtat színt. A december 29-i rendezvény, a Corinthia Grand Hotel Royal ***** Royal Clubjában kerül meg-rendezésre. A maximális audio élmény érdekében mindkét teremben a francia L'ACOUSTICS - napjaink egyik, ha nem a legjobb - hangrendszere teljesít majd szolgálatot, a vizuális hatá-sokról pedig a Monkey Presso gondoskodik."

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó