Pulzar

Partyajánló

Psystem Error

Fellépők
Dátum 2006. június 10.
Stílus Progressive House, House, House
Psystem ErrorDJ Surgeon, azaz polgári nevén Anthony Child 1995-ben robbant be a köztudatba és egy csapásra átformálta a kortárs elektronikus zenei szcénát. Korai zenéi a Downwards kiadónál felkavarták az állóvizet az akkori techno színtéren. Olyan sikeresnek bizonyult hogy hamar felkérést kapott Dave Clarke-tól egy remix erejére és zenéje megjelent Jeff Mills ’Live at the Liquid Rooms ’ CD-jén is.

Psystem Error

DJ Surgeon, azaz polgári nevén Anthony Child 1995-ben robbant be a köztudatba és egy csapásra átformálta a kortárs elektronikus zenei szcénát. Korai zenéi a Downwards kiadónál felkavarták az állóvizet az akkori techno színtéren. Olyan sikeresnek bizonyult hogy hamar felkérést kapott Dave Clarke-tól egy remix erejére és zenéje megjelent Jeff Mills ’Live at the Liquid Rooms ’ CD-jén is.

A tánctérről gyűjtött, és mélyebb gondolatok alapján épülő hatások egyensúlya ismétlődött későbbi munkásságaiban is. Tresoros megjelenései, majd saját Dynamic Tension és Counterbalance címkék alatt megjelenő kiadványaiban is tetten érhető ez a hangzás. Zenéje még a vájtfülűek számára is mindig előremutató, minőségi és mindenekelőtt élvezhető muzsikákat szolgáltatott. 

Temérdek produceri munkájának köszönhetően a kialakult „Surgeon hangzás” szintén megmutatkozott a különböző felkérésekre készített remixeiben is. Olyan nagy neveknek készített átdolgozásokat, mint Dave Clarke, The Advent, Luke Slater, Green Velvet, vagy Heiko Laux és ez a lista még korántsem teljes.

A Regissel megalkotott British Murder Boys formációjuk is egyre népszerűbb. Változatos dobmenetek, groove-ok, basszusok őrjítették meg a klubbereket világszerte. BMB kiadványok folyamán tovább mélyült a techno és az industrial stíluselemek „egybemosódása”. Produceri tevékenykedése mellett DJ karrierje is figyelemre méltó, hiszen rengeteg felkérést kap Európa-szerte, de rendszeresen megfordul az Egyesült Államokban és Japánban is. 1993 óta állandó fellépő a Birminghami House of God-ban, és 3 évet töltött rezidensként a méltán népszerű berlini Tresor klubban is.
A hazai közönség is jól ismerheti az úriembert. Technokedvelők ezrei tombolhattak át felejthetetlen éjszakát 2001-ben a PATEX2-ben és 2003 szilveszterén a SYMA csarnokban is, utóbbinál Regissel közösen, mint British Murder Boys lépett fel. Két és fél év után, Június 10-én végre ismét lehetőség lesz meghallgatni a techno egyik legnépszerűbb fenegyerekét, ezúttal a Psystem Error rendezvényen, ami ezúttal ismét a Soroksári út 48. alatt található ódon raktárépületben lesz megrendezve és ismerős lehet a veterán Psystem Error látogatók százainak.


A jó hangulat garantált lesz ezen az estén

Ahogy szintén jól bejáratott nevekből áll a többi fellépő névsora is. Calman, a techno székesfehérvári bázisának vezetője, aki a Showdown rendezvény sorozattal maradandót alkotott és nagy szerepe volt a techno regionális megismertetésében. Mint ahogy Blasio is, aki nemcsak Zalaegerszegen tevékenykedik a monoton ütemekre való megtérítéssel, de többek között Psystem Error rendezvényen is bizonyította alkalmasságát a feladatra. Benzol az ifjú titán, akinek karrierje töretlenül ível felfelé és hazánk legnagyobb évente egyszer megrendezendő megarendezvényén is képviselte magát. Steve-et nem kell bemutatni, ő oszlopos tagja, mondhatni rezidense a Psystem Erorrnak, ami még nem zajlott le az ő lemezei és technikai virtuozitása nélkül. Peet Barr neve a kívülállók szemében talán új, azonban a veteránok – és eme cikket olvasók – is tudják, hogy ő a Psystem Error kitaláló atyja, akinek álma 2002-ben valósult meg az első Psystem Error megrendezésével és főszervezőként azóta is jelen van. Ezúttal sok éves tapasztalatát lemezlovasként is kamatoztatni fogja.
Várunk minden technokedvelőt, akik vad pörgésre, monoton melódiákra és mindenekelőtt hamisítatlan hangulatú bulira vágynak!

Garantált gyárfeeling, tiszta környezet! Kérjük te is figyelj oda a tisztaságra! Vigyázzatok magatok és mások épségére!
Szigorúan limitált férőhely, Ruhatár és parkolási lehetőség.
Kapunyitás 21:30, zárás 7:00

 

Jegyár: elővételben 2490 huf, helyszínen: 2990 huf

Jegyek elővételben kaphatók:
Underground Records: Budapest, VI. Király u. 54. (tel: 06- 1-479-1030)
Akt Records: Budapest, V. Múzeum Krt. 7. (tel: 06-1-266-30-80)

További információk: www.soundhead.hu
Kellemes szórakozást kíván nektek a Soundhead zenei portál!

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • 11 éves a Deep hanglemezbolt

    Túl van az első X-en kedvenc lemezboltunk, és ezt az alkalomhoz méltón meg is ünnepeljük 2010. november 19-én az Instant nagytermében.
  • TOP 2009

    Ezek voltak a DEEP distribution-höz köthető dj-k legkedveltebb lemezei 2009-ben

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó