Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Gridlok @ Olof Palme

Fellépők
Dátum 2006. június 3.
Helyszín Olof Palme
Stílus House, Euro-Trance, Trance, Drum and Bass
Drum Club - GridlokGridlok a napfányes Florida szülötte, aki a hegedűről nyergelt át az elektronikus zenére, azon belül is a drum and bass mellett tette le voksát. A lemezpörgetés mellett elsősorban saját szerzeményeinek 2000-ben kiadót is alapított, a Technorganic kiadványok irányították ár a figyelmet, ez juttatta maxihoz például az Audio Blueprint-nél.Olof Palme

Drum Club - Gridlok @ Olof Palme

Gridlok a napfányes Florida szülötte, aki a hegedűről nyergelt át az elektronikus zenére, azon belül is a drum and bass mellett tette le voksát. A lemezpörgetés mellett elsősorban saját szerzeményeinek 2000-ben kiadót is alapított, a Technorganic kiadványok irányították ár a figyelmet, ez juttatta maxihoz például az Audio Blueprint-nél.

Helyszínváltozás a rendezvény az Olof Palméban lesz megtartva

Új kiadóját, a Poject 51-et már a nyugati parton, San Franciscoban alapítja meg, ahol egy szerencsés véletlen folytán megismerkedik Hive-val. A történet szerint Gridlok épp a felette levő lakásban pecózó Hive-hoz kopogtatott be cukorért. A két producer hamarosan egyesítette erőit és kiegészülve Echo-val, valamint a Usual Suspects-ből és Universal Project-ből épp kiszálló Keaton-nal összehozták a drum and bass jelenlegi legütőképesebb csapatát a Violence Recordings égisze alatt. A négyes a tavalyi év egyik legjobb drum and bass albumát hozta össze, a Welcome To Violence jazz inspirálta számai tudtak újat hozni a dobbasszus durvább ágába is. Jelenleg Gridlok szólóalbumán dolgozik, amelyből a Drum Club közönsége elsőkézből hallhat ízelítőt.

Drum Club pres. Gridlok
2006. június 3.
Mokka Cuka
Belépo: ingyenes!

line up
Gridlok (Violence, P51)
Mindscape (DSCI4, Habit, Explicit)
Soundhunter b2 Reza
Dis (Obsession, ImpulseCreator)

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Kapcsolódó cikkek

  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Helyszín

  • Papp László Sportaréna

    A Népstadion közvetlen közelében található új, modern csarnok, mely eddig is igen sok érdekes és izgalmas partynak adott helyet.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó