Pulzar

Partyajánló

Club Of Colors ZÁRÓBULI! @ Club of Colors, Keszthely

Fellépők
Dátum 2006. január 21.
Helyszín Club of Colors, Keszthely
Stílus Progressive House, Electro, House, House,
Tech-house
Club Of Colors ZÁRÓBULI!2006. január 21-én szombaton egy legenda véget ér. Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy a keszthelyi Club Of Colors több, mint 10 színes év után végleg bezárja kapuit. A szervezők szeretnék méltón búcsúztatni azt a sokezer hangos órát, amit vendégként náluk töltöttetek, és egyben megköszönni Neketek, hogy az évek során a Colors-ot legendává tettétek. Szeretettel várnak Titeket a búcsúéjszakán Seb Fontaine, Kühl, James Cole és Geri da Pig játékával!Club of Colors, Keszthely,

Club Of Colors ZÁRÓBULI! @ Club of Colors, Keszthely

2006. január 21-én szombaton egy legenda véget ér. Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy a keszthelyi Club Of Colors több, mint 10 színes év után végleg bezárja kapuit. A szervezők szeretnék méltón búcsúztatni azt a sokezer hangos órát, amit vendégként náluk töltöttetek, és egyben megköszönni Neketek, hogy az évek során a Colors-ot legendává tettétek. Szeretettel várnak Titeket a búcsúéjszakán Seb Fontaine, Kühl, James Cole és Geri da Pig játékával!






Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-12-08] Dave Seaman
    @ Club of Colors, Keszthely

    Dave Seaman
  • [2005-08-06] DNS
    @ Club of Colors, Keszthely

    Június 4-én a soproni Hangár Music Garden lesz a Dead Code Night Show summer tour 2005 elnevezésű rendezvénysorozat első állomása. A deadcode teljes legénysége - Hot X, Igor Do’urden, Jay Cortez és Coyote - a nyári klubturné folytatásában június 10-én a székesfehérvári Westside-ba, 11-én pedig a nyíregyházi Arsenal-ba látogat. A következő hétvégén, június 18-án már a budapesti Pacha ad otthont a rendezvénynek. Majd kisebb szünet után, augusztus 6-án a tavaszi turné egyik legsikeresebb állomását, a keszthelyi Colors-t veszik birtokukba a fiúk.
  • [2005-07-16] 10 éves a Colors
    @ Club of Colors, Keszthely

    Már 10 éve annak, hogy a keszthelyi klub a megye meghatározó party-helyszíne. Ezalkalomból méltó születésnapi partyval készülünk Nektek, partyarcoknak! A múlt és a jelen olvad össze egyetlen éjszaka alatt!
  • [2005-06-25] Club of Colors nyárnyitó
    @ Club of Colors, Keszthely

    Az idei nyári szezont kiemelt rendezvénnyel üdvözli a keszthelyi legendás club, a Club Of Colors! A fülledt júniusi éjszakába ezúttal az izraeli mágussal, a mély hangzások utánozhatatlan mesterével, a keleti zene legprogresszívebb producerével, dj Mo Shic-kal invitálunk
  • [2005-05-21] Explore The Future
    @ Club of Colors, Keszthely

    Ismert, de "még nem sztár" lemezlovasok, és mindjárt egyszerre több, mint húszan lépnek fel május hónapban a Colorsban, hogy megmutassák Nektek a jövő dj generációjának tudását. Az ország minden tájáról, Kecskeméttől Sopronig érkeznek a tehetségek. A felhozatal a névhez méltóan "színes" lesz: az ifjú titánok a house-tól a progressive-en át a techno-ig három zenei stílusban bizonyítják, hogy méltóak a "jövő sztárjai" megnevezésre!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó