Pulzar

Partyajánló

Strictly szezonnyitó Quivverrel @ Dokk, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. november 19.
Helyszín Dokk, Budapest, Hajógyári sziget
Stílus House, House, Trance
Strictly szezonnyitó QuivverrelNovember 19-én, azaz most szombaton nem akármilyen bulival nyit szezont a Strictly!: az első est vendége a sokarcú brit Quivver.Dokk, Budapest, Hajógyári sziget

Strictly szezonnyitó Quivverrel @ Dokk, Budapest

November 19-én, azaz most szombaton nem akármilyen bulival nyit szezont a Strictly!: az első est vendége a sokarcú brit Quivver.

Quivver, azaz John Graham már több mint tíz éve foglalkozik zeneírással, 1998 óta a Virgin színeiben. Számai olyan dj-k legjobb mixeire kerültek már fel, mint Paul Oakenfold, Sasha, vagy a Global Underground sorozat több lemezlovasa. Az elmúlt tíz évben különféle side projectekben is tevékenyen részt vett, őt takarja a Stoneproof és a Skanna név is (e néven saját kiadót is alapított), ő az egyik fele a Space Manoeuvres duónak, sőt tagja volt a Tilt triónak is. (A Tilt másik két oszlopa egyébként Mick Parks és Mick Wilson, vagy ha így ismertebb: Parks & Wilson!) Remixeket pedig Kylie Minogue-tól a Simply Reden keresztül egészen Tiestóig, szintén számtalan előadónak készített már.

De, hogy ne csak arról szóljunk, amiről egy Quivver-kaliberű sztárproducer esetében általában beszélni szokás: a szombati Dokk-buli sztárfellépője énekel is. Igaz, ezúttal valószínűleg nem fog, de tette már például a Planet Funk együttes legutóbbi, második albumán. Nem csak, hogy megkomponálta, de ő maga is énekel az olasz együttes idén megjelent albumának nem kevesebb, mint hat számában! Az album egészen egyedi és roppant sikeres lett, ez persze nem kis részben John Graham dalainak köszönhető.

A szombati Dokk-bulin azért ne várjunk dalt, itt most inkább a progresszív ütemeken lesz a hangsúly. A szett előtt és után pedig Slam Jr., Sanfranciscobeat, Stone, Lank, és az olasz Re Artu Mc is a lemezjátszók mögé lépnek. Érdemes korán érkezni majd a buliba, az első ötszáz belépő ugyanis különleges Strictly! Promo CD-t kap majd ajándékba. A belépő éjfélig 2500, éjfél után pedig 3500 Ft lesz.

Info: www.dokkclub.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó