Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2005-10-20-ig2 000 Ft
freee magazin kedvezménnyel2 000 Ft

Partyajánló

Matthew Dekay Home club 10.21 péntek @ Home Club, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-10-21
Helyszín Home Club, Budapest
Stílus Progressive House, House
Matthew Dekay Home club 10.21 péntekMatthew Dekay, Chriss, Slam Jr., Khül és Dandy most pénteken a Home-ban.Home Club, Budapest,

Matthew Dekay Home club 10.21 péntek @ Home Club, Budapest

Matthew Dekay, Chriss, Slam Jr., Khül és Dandy most pénteken a Home-ban.

Hogy Matthew Dekay-t ismét hazánkban üdvözölhetjük, legnagyobb részben annak köszönhető, hogy befejezte debütáló albumát, melyet az Armada Musicnak készített. A dupla mixcédé a Trousey címet kapta, és nagyjából október közepén (azaz, pontosan akkor, amikor Dekay nálunk is fellép) kezdik világszerte árulni. A mixalbumon kívül, azzal egyidőben egy maxi is megjelenik, Timeless címmel, Matthew pedig várhatóan egészen az év végéig turnézni fog. Matthew Dekay biográfia

Ma Tiesto, Sasha és Dave Seaman játssza legendás klubok legnagyobb bulijain több ezres tomboló tömeg előtt Matthew Dekay számait. De hogyan is jutott el idáig?

Matthew Dekay Hollandiában született, és ott is kezdett el dj-zni. A kilencvenes évek vége felé gyors, de annál sikeresebb periódust élt meg a holland popszakmában, de hamar elfordult inkább az underground zenék felé. A következő öt éven keresztül lassan építgette saját hangzását, míg végül a One Star Recordings ki is adta néhány számát.

Dj-karrierje szülővárosában, Haarlemben a Stalker Club nevű helyen kezdődött, ahol rezidensként maratoni szetteket játszott, folyamatosan javítva technikáját. Egy idő után pedig akármerre járt fellépni, szettjei mindenhol maradandó élményt nyújtottak közönségének, Hollandiában így hamar híre is ment. Rendszeres fellépéseivel a Dance Valley vagy az Extrema fesztiválokon, Matthew Dekay neve hamarosan hazája dance szcénájának egyik legnagyobbja lett, sőt Európa-szerte is egyre többen hallgathatták szettjeit.

A holland Extrema Festival szervezőivel való kapcsolatának köszönhetően, egyik első mix kiadványa a 2003-as fesztivál hivatalos soundtrackje lett, Time To Think címmel. A most megjelenő dupla CD/DVD csomagban is található mix, jelenleg pedig a BBC Radio 1 felkérésére egy Essential Mix elkészítésén dolgozik (ez a tervek szerint még az ősszel adásba is kerül majd.)

A Combine Forces és a Deep Records szintén megjelentetett jó néhány tracket, és Matthew szinte sohasem pihent. A hangzás folyamatos fejlesztése érdekében újabb és újabb saját számok hagyták el a stúdióját, a mai napig összesen több mint harminc.

A dance szcéna folyamatos kategorizálási kényszere ellenére Matthew Dekay igyekezett olyan egyedi hangzást kifejleszteni, amit nehéz beskatulyázni. Stílushatárok és megkötések nélküli zenét, olyan hangzást, ami lehetőleg nem hasonlít semmire. Ha mindenféleképpen ragaszkodunk egy stílusnévhez, jobb, ha elkezdünk megbarátkozni a kiadója által kifejlesztett stílus-elnevezéssel, azaz a "Trouce" szóval. Zenéiben ugyanis leggyakrabban house ütemek találkoznak trance-es ritmusokkal, hogy az így létrejött egyveleg a klubszcéna mindkét szegmensét megérintse.

A nemzetközi dj-világ krémje a Passion és a Beautiful Monday című számok kapcsán ismerte meg és el végleg Dekay munkásságát: Danny Howells és Sander Kleinenberg is erőszeretettel játszotta ezeket a zenéket. Jó pár válogatáslemezen való szereplés következett, majd a Higher Thoughts című szám jött, ami rövid idő alatt masszív kora nyári klubhimnusszá is vált. A felvétel egyébként azért is különleges, mert az időközben megalakult Matthew Dekay Band első szerzeménye. Az együttes azért jött létre, hogy Matthew hangzása segítségükkel fejlődhessen tovább, és, hogy zenéi eljuthassanak nagyobb közönséghez is. A Matthew Dekay Band egyébként számos élő fellépést tudhat a háta mögött, köztük jó néhány holland fesztivállal és a zürichi Love Parade-el. Bár a projekt egyelőre gyerekcipőben jár, a tervek között szerepel az is, hogy a későbbiekben turnéra és önálló album elkészítésére vállalkozzanak.

A Higher Thoughts folyamatos sikerei mellett megalakult a DK Records is, azaz Dekay saját kiadója. God's Answer és Behind Secret Borders címmel egy-egy EP már meg is jelent náluk. A Swing 2 Harmony című szám elnyerte Pete Tong BBC Radio 1-es műsorában a "New Tune" besorolást. A Ministry of Sound Data nevű labelje az Egyesült Királyságban, az Ultra pedig Amerikában terjeszti majd. Ha hinni lehet az ígéreteknek, még az év vége előtt várható egy újabb négy számot tartalmazó EP is - és a Matthew Dekay történet még csak most kezdődik.

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2006-05-19] Good Bye Home
  @ Home Club, Budapest

  Záróbuli :(
 • [2006-05-05] Steve Lawler album tour
  @ Home Club, Budapest

  MÉGIS JÖN! "FamePromotion sajtóközlemény! Örömmel közöljük, hogy a Fame és az Excession tárgyalásainak eredményeként mégis jön Steve Lawler május 5-én pénteken. Ez a buli lesz a legendás óbudai klub utolsó külföldi fellépős party-ja, sok szeretettel várunk mindenkit!!! Elővételes jegyek kaphatók május 2-án 17.00-tól, a Vagabond üzletekben / Mammut I. és Westend/, az Undergroundrecords-ban / VI.ker.Király u. 54/, a Nyugati téren /NonStop kisközért, a Steve Lawler óriásplakát alatt, a villamosmegállóval szemben/!! Jó szórakozást!! info:+36309550600
 • [2006-04-15] Bizarre Contact
  @ Home Club, Budapest

  2006 április tizenötödikén, szombaton egy eddig még nem tapasztalt esemény részesei lehetnek azok, akik ellátogatnak a Home Club-ba. Először a magyar partyéletben egy psytrance party lesz megrendezve egy csúcsszínvonalú helyszínen.
 • [2006-04-15] Bizzare Contact
  @ Home Club, Budapest

  Bizzare Contact polgári nevén Didy Ezra (1985) a déli Dimona városban született, és nemrég költözött át Raman Gat-ba, Izrael középpontjába. 13 éves kora alkot psychedelic stílusban...
 • [2006-03-14] Bladerunnaz pres. Andy C: Nigtlife 3 Tour
  @ Home Club, Budapest

  A világ elsőszámú Drum&Bass lemezlovasai közé tartozó Andy C, a rendkívül tehetséges feltörekvő páros: TC1 38 Stress Level kíséretében fellép a Home-ban március 14-én!
 • [2006-03-10] 03.10. MATTHEW DEKAY & NILS NOA a Home Clubban!
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-03-10] Imprint Night
  @ Home Club, Budapest

  Fellépők: Nils Noa, Matthew Dekay, Chriss, Kühl...
 • [2006-03-10] MATTHEW DEKAY & NILS NOA
  @ Home Club, Budapest

  Március 10-e valóságos törökmézes csemege lesz az édes house-falatokkal kedveskedő tavaszi kínálatban. A Home Club nagytermében a holland Matthew Dekay és a norvég Nils Noa húzzák el a mézesmadzagot Kühl és Chriss társaságában, míg a kisteremben Blackman és Ben Edek lounge-lemezei pihentetik a társaságot.
 • [2006-02-24] Essence with Danny Howels
  @ Home Club, Budapest

  Végre nyakunkon az idei év első komoly külföldi fellépős bulija a Home-ban! A február 24-i Essence alkalmából maga DANNY HOWELS (UK) lep meg minket, akik valljuk be, rettentő mód ki vagyunk már éhezve egy kis hamisítatlan Howels-féle ’mélyenszexisfuturisztikustechfunkhouse’ észvesztésre...
 • [2006-01-27] FreeE vs. JustMusicFm
  @ Home Club, Budapest

  A FreeE magazin és a JustMusicFM közös bulijára január 27-én pénteken kerül sor a Home-ban. Míg a nagyteremben a JustMusic színeiben pakolnak a lemezlovasok, addig a kisteremben FreeE Interaktív buli lesz, a freee.hu fórumolvasó-tehetségeivel, azaz Veletek, és az általatok kiválasztott legjobbakkal.
 • [2006-01-13] Classics Party
  @ Home Club, Budapest

  Mi mással kezdhetnék az új Home évadot, mint egy ütős kis acidhouse-os Classic Party-val? Miután kihevertük a szilveszteri őrületet, pont erre lesz szükségünk: kicsit nosztalgikus, nagyon seggrázós, teljesen mosolygós és a végletekig felszabadult jó öreg zenékre, hogy tudjuk, mi sem leszünk már fiatalabbak. Na meg a djk se.. :) Viszont régi klubber nem vén klubber, úgyhogy ezen a bulin ott a helyed, ha STERBINSZKY, BUDAI, TOMMYBOY, CLARK, netán SCHULZ rajongó voltál a 90es évek második felében.
 • [2005-12-31] Home szilveszter lineup
  @ Home Club, Budapest

  A Home Club szilveszteri murijának a line up-ja
 • [2005-12-31] Szilveszter a Sámánnal
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-31] Szilveszter Dave Seamannel
  @ Home Club, Budapest

  A december 31-i Home Szilveszter nem akármilyen meglepetéssel szolgál majd azoknak, akik az év utolsó napját (második) Otthonukban tervezik eltölteni. A szilveszteri buli sztárvendége ugyanis nem más, mint a legendás Dave Seaman.
 • [2005-12-16] Lee Burridge, a világutazó ismét Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  Lee Burridge a szupersztár DJ igazi antitézise. Bár nevét a legjobbakéval együtt említik, nincsenek sztárallűrjei, sosem játssza meg magát. Úgy tűnik, elégedett azzal, hogy emiatt a nagyközönség számára esetleg háttérbe szorul a top DJ-kkel szemben, mégis azt teheti, amit igazán szeret – zenélhet és bulizhat kedvére. December 16-án éppen a Home-ban, ahol a magyar közönség is újra meggyőződhet a közvetlen és felszabadult Lee Burridge személyes varázsáról.
 • [2005-12-03] ILD
  @ Home Club, Budapest

  December 3-án szombaton, az óbudai Home Club ad majd otthont az I Love Deep következő rendezvényének. Az ILD Mikulás Party az első rendezvény a nagysikerű Parádé After óta.
 • [2005-11-11] CHRIS LIEBING & SPEEDY J 6 órás live show-ja Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-11] COLLABS 3000
  @ Home Club, Budapest

  November 11-én a COLLABS 3000 világkörüli turné magyarországi állomásán a budapesti Home Club-ba látogat a techno két meghatározó, szimbolikus alakja: Chris Liebing és Speedy J.
 • [2005-11-04] Anthony Pappa újra Budapesten
  @ Home Club, Budapest

  November 4-én ismét hazánkban üdvözölhetjük a zseniális mixtechnikájáról híres Anthony Pappát. A bulinak természetesen a Home ad otthont, a Pappát kísérő művészek között pedig ott lesz Chriss, Dandy, Kühl, Slam Jr, Mark Jazz és Cartman is.
 • [2005-05-28] 69 Party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-04-16] Strictly! 8th birthday
  @ Home Club, Budapest

  1996. ontóber 25-én tűnt fel a hazai elektronikus zenei élet palettáján a SLAM JR által megálmodott STRICTLY!, most, 2005. április 16-án pedig az eredeti ’szülinaphoz’ képest némi késéssel ugyan, de nyolcadik születésnapját ünnepli az azóta Magyarország egyik legrangosabb klubestjévé avanzsált sorozat, s ezzel alighanem komoly mérföldkövet tudhat maga mögött a honi rendezvények történetében.
 • [2005-03-19] I Love Deep - Ian Pooley
  @ Home Club, Budapest

  A sorozat harmadik születésnapját ünnepli a Home-ban március 19-én. A legutóbbi deep bulin a Pacha-ban az amerikai David Alvarado tette tiszteletét nálunk, de a születésnapi éjszakán ha lehet még jobban szeretnénk felcsigázni a house zene szerelmeseinek érdeklődését, így egy hasonlóan nagy tiszteletnek örvendő DJ / producerrel, Ian Pooley-val ünnepeljük a sorozat harmadik születésnapját.
 • [2005-03-05] DJ Nukem
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-19] 69 party
  @ Home Club, Budapest

 • [2005-02-05] Chriss Album Launch Party
  @ Home Club, Budapest

  2005. február 5-én igazán különleges lemezbemutatónak lehetnek tanúi a budapesti Home Club-ba látogatók. Chriss - The Trip címû albuma alig egy hónapja készült el és azóta kisebb-nagyobb partik keretében már belekóstolhatott a közönség a lemez különös hangulatú zenei világába, az legkomolyabb, legnagyobb szabású bemutatóra azonban kétségkívül most kerül sor, hiszen ez alkalommal a szerzõ maga válogatta ki azokat a mûvészeket, akikkel fellép ezen az estén.
 • [2005-01-22] Essence - Hybrid
  @ Home Club, Budapest

  Az elõzetes hírekkel ellentétben Jimmy Van M. január 22-én nem teszi tiszteletét a Home Clubban, fellépését egy késobbi dátumra tették a szervezõk. Panaszra viszont így sincs ok, hiszen az idei év elsõ Essence buliján nem kisebb sztárok lépnek fel, mint a Hybrid formáció fenomenális angol breakhouse zsenijei. Mellettük Chris, Kühl és Pöli húzza a talpalávalót a Home arénájában, míg a kisteremben Clark és Tommyboy felel a jó hangulatért.
 • [2004-11-27] Home Birthday
  @ Home Club, Budapest

  Fogadjunk, hogy ilyet még nem pipáltatok! Egyrészt, sosem volt még négy éves a Home; másrészt, olyat sem látott eddig a hazai partyhistória, hogy az éppen adott bulin fellépő magyar djk csak és kizárólag saját szerzeményeikből mixelve vállalják a megmérettetést a nagyérdemű publikum előtt!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó