Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Limewax @ Pacha

Dátum 2005-10-08
Helyszín Pacha
Stílus ismeretlen
Drum Club - LimewaxA Drum Club téli rezidenciájára költözött a Pachába. A méltán sikeres bulisorozat Limewax hazai bemutatkozásával folytatja a Mokka Cukában megkezdett útját.Pacha

Drum Club - Limewax @ Pacha

A Drum Club téli rezidenciájára költözött a Pachába. A méltán sikeres bulisorozat Limewax hazai bemutatkozásával folytatja a Mokka Cukában megkezdett útját.


Drum Club pres. Limewax
2005. október 08.
Pacha Bar
belépõ: 1000 HUF

line up
Limewax (Tech Itch, Freak, Obscene)
Chris.su (Tactile)
Migu (Black Hoe Crew)
Samulkow (Black Hoe Crew)

web
www.bladerunnaz.com
www.pacha.hu
www.techitch.com
www.freak-recordings.com
www.freak-recordings.com/​obscene
www.rolldabeats.com/​artist/​limewax
www.drumandbass.hu

Limewax (Tech Itch, Freak)

A mindössze 17 éves orosz származású Max Anokhin igazi csodagyerek. A gyerekkorában klasszikus zenét tanuló zongorista rádiómusorokon keresztül ismerkedett meg a drum and bass, breakbeat és ambient világával. Oroszországból 11 évesen Amszterdamba költözve Max kapott néhány régi hangszert, amelyeken komolyzenei szimfóniákat írt.
Max 15 évesen merült el a drum and bass világban, Limewax néven kezdett producerkedni. Zenéi akár Technical Itch és Dylan szerelemgyerekei is lehetnének, sci-fi indíttatású, végtelenül sötét zenék pörölycsapással feléro durva ütemekkel. Innentol nem lehetett kérdéses, kik veszik szárnyaik alá az ifjú titánt. Technical Itch a Changing Crisis EP-t, Dylan a 16-os Freak maxit szentelte Limewax-nek, akivel a Slave To Life-ot és a Life Of Sin-t is remixeltetik. A kegyetlen és kompromisszummentes drum and bass új felfedezettjétõl számos tánctérrobbantó durvulás várható szólóban és szerzotársával, az amerikai SPL-el közösen is.

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2005-10-22] Drum Club - Temper D & K-Fire
  @ Pacha

  Október 22.-én ismét Drum Club, mégpedig Temper D & K-Fire vendégszereplésével. A tehetséges Dj és producerpáros a drum&bass technósabb oldaláról jönnek, hogy megmutassák messze földön híres mixtechnikájukat ezúttal a Pachában.
 • [2005-10-15] Pendulum & Mathematics
  @ Pacha

  2005. október 15.-én nagy durranásra készül a Bladerunnaz, hiszen az ausztrál Pendulum trió mellett az amerikai Mathematics is a Pacha vendége lesz!
 • [2005-09-17] Bladerunnaz pres. Break + Calibre
  @ Pacha

  Dominic Martin, azaz Calibre üstökösként robbant be a nemzetközi drum and bass világba, 2000-ben, amikor is az összes nagymenő név a 'Mystic'-et játszotta. A fúvósokkal kísért valódi breakekkel operáló lágy, de nem a diszkóvonalat követő, Calibre hangzásvilágot sokan egyből szívükbe zárták.
 • [2005-04-09] Soul:ution Night
  @ Pacha

  A Bladerunnaz következő nagy durranása április 9-én a Pacha-ban lesz. A fellépő művészek: Marcus Intalex, MC DRS,Catalyst, SKC, Bal, Sizenine, valamint Nicolette a Massive Attack énekesnője egy DJ szettel lepi meg az odalátogatókat!
 • [2005-04-02] Labyrinth Night
  @ Pacha

  Fellépnek: Shemale (warm up), Manic N., Matthew (special Guest)
 • [2005-03-11] House Matic - Lexicon Avenue
  @ Pacha

  Újabb bulikkal köszönti a tavaszt az Underground Records lelkes csapata, melyekre remélhetõleg elég sokan kíváncsiak lesztek. Az elsõ felvonás nem is lehet más, mint egy igazi, forró hangulatú house party a Pacha Bár falai között.
 • [2005-03-05] Technical Itch & Blame
  @ Pacha

  Sokak kedvence, a sötét, durva hangzásvilágáról híres Technical Itch, valamint a hajdanán Good Looking-os, manapság már keményebb vizekre evezõ Blame robbantja fel március 5.-én a Pacha táncterét.
 • [2005-02-12] Bladerunnaz 6th Birthday Bash
  @ Pacha

  Hazánk Drum&Bass életének meghatározó szervezõgárdája immáron hatodik születésnapját ünnepli, ezúttal a Pachában és a Coronitában! A eseményen 2 lemezbemutatóra is sor kerül, névszerint Klute és Nu:Tone legújabb szerzeményeivel ismerkedhetünk meg, valamint it lesz még Fresh is, aki a Bad Company tagjaként vált híressé és azóta már külön is bizonyította tehetségét.
 • [2005-02-05] Logistics
  @ Pacha

  Február 5.-én tartja második buliját a Vertex Sound szervezõcsapat as Pachában! A Hospital kiadó egyik kiemelkedõ formációját hozzák el a Gresham fivérek alkotta Logistics-et!
 • [2004-12-28] Vertex Sound pres. Im Cyber
  @ Pacha

  Cseh Drum & Bass lemezlovas a Pachában! A december 28.-ai bulin fellépnek még a Circus Maximus, valamint Tactile DJ-k!
 • [2004-12-25] Debut - X mass
  @ Pacha

  Alig vagyunk túl a fergetegesre sikeredett harmadik születésnapunkon, máris újabb ünnepi zenés kalandozásra invitálunk Benneteket. December 25-én visszatérünk legelső rezidenciánk helyszinére a Pacha Barba, ahol immár hagyományőrző céllal rendezzük meg ismét a Debut Karácsonyt, mely reményeink szerint feleleveníti 2004 valamennyi Debut-bulijának családiasan bensőséges, ugyanakkor monumentálisan élménygazdag hangulatát.
 • [2005-05-28] Pacha Season Closing
  @ Pacha

 • [2005-05-27] Music Addict
  @ Pacha

 • [2004-12-17] Bedrock
  @ Pacha

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó