Pulzar

Partyajánló

Pendulum & Mathematics @ Pacha

Fellépők
Dátum 2005. október 15.
Helyszín Pacha
Stílus House, Progressive House, Progressive House, House
Pendulum & Mathematics2005. október 15.-én nagy durranásra készül a Bladerunnaz, hiszen az ausztrál Pendulum trió mellett az amerikai Mathematics is a Pacha vendége lesz!Pacha

Pendulum & Mathematics @ Pacha

2005. október 15.-én nagy durranásra készül a Bladerunnaz, hiszen az ausztrál Pendulum trió mellett az amerikai Mathematics is a Pacha vendége lesz!
Bladerunnaz pres. Pendulum and Mathematics
2005. október 15.
Pacha Bar
belépõ: okt. 3 és 8 között limitáltan 1500 HUF / elõvétel 2200 HUF / helyszínen 2900 HUF

line up
Pendulum (Breakbeat Kaos)
Palotai (Tilos)
Bal (Bladerunnaz)
Safair (Tactile)

Mathematics (Social Studies, Defunked, Renegade Rec.)
Bratwa (Tactile)
Longman (Tactile)
Sizenine (Bladerunnaz)

Pendulum (Breakbeat Kaos)

Nem egy másik bolygóról, mindössze a másik földtekérõl érkezett a drum and bass jelenlegi legnagyobb sikersztorija, a Pendulum. A kenguruk és eukaliptusztól besztondult koalák földjén három fiatal tavaly összedobta az év legnagyobbat ütõ zenéjét, a 'Vault' örökös helyet bérelt a DJ-táskákban és elsõ helyezett lett 2003-as közönségszavazásokon is. Az Elhornet, Ansenic és Speed alkotta trió ezután Londonba tette át székhelyét és exkluzív szerzõdést kötött a Fresh és Adam F vezette Breakbeat Kaos kiadóval, ahol a mindenki által jól ismert "anthem", a trance-be hajló 'Another Planet' is megjelent.
A trióra oly jellemzõ bombasztikus hangzást ültették át két klasszikusba is. Bátran nyúltak Ed Rush és Optical örökbecsû 'Bacteria'-jához és odatették a "dögöt" Fresh epikus 'Submarines'-ába is. Saját szerzeményeiket a kiváló hangmérnöki munka mellett a kemény, de mégis fülbemászó, sokszor trance elemeket felvonultató hangzás jellemzi, de kísérleteznek a drum and bass tempónál lassabb breakbeatekkel is, például a Freestylers-szel közösen a 'Fasten Your Seatbelt' esetében.
Idén nyáron megjelent a csapat elsõ nagylemeze, a 'Hold Your Colour', amelyrõl a Slam címû szám komikus klipjét az MTV is rendszeresen játssza.

Mathematics (Social Studies, Defunked, Renegade Rec / NYC)

A new yorki Mathematics trió (mára duó) house, soul, funk, hip hop és még tucatnyi más stílust hoz közös nevezõre. A sokismeretlenes egyenlet végeredménye dallamos, de kemény ütemeken lüktetõ drum and bass. A Brooklynból származó Roy Dank, James Ronaghan és Mike Genato triumvirátusa három éve lett igazán jegyzett név a drum and bass világában, amikor is LTJ Bukem, Fabio, Marky, Doc Scott, és Marcus Intalex kezdték el zenéiket pörgetni. A csapatnak azóta több nagynevû kiadónál (Hospital, Renegade, Defunked, CIA) jelentek meg számai, amelyekkel folyamatosan gyarapították rajongóik számát. A Mathematics többször járt már Magyarországon és remixelte Chris.su Airlift címû számát, valamint az öt tagú Tactile tagjaival dolgozik rendszeresen közösen, a zenék a Social Studies elnevezésû kiadójukon jelennek meg.

web
www.bladerunnaz.com
www.pacha.hu
www.planetpendulum.com
www.socialstudiesmusic.com
www.drumandbass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2005-10-22] Drum Club - Temper D & K-Fire
    @ Pacha

    Október 22.-én ismét Drum Club, mégpedig Temper D & K-Fire vendégszereplésével. A tehetséges Dj és producerpáros a drum&bass technósabb oldaláról jönnek, hogy megmutassák messze földön híres mixtechnikájukat ezúttal a Pachában.
  • [2005-10-08] Drum Club - Limewax
    @ Pacha

    A Drum Club téli rezidenciájára költözött a Pachába. A méltán sikeres bulisorozat Limewax hazai bemutatkozásával folytatja a Mokka Cukában megkezdett útját.
  • [2005-09-17] Bladerunnaz pres. Break + Calibre
    @ Pacha

    Dominic Martin, azaz Calibre üstökösként robbant be a nemzetközi drum and bass világba, 2000-ben, amikor is az összes nagymenő név a 'Mystic'-et játszotta. A fúvósokkal kísért valódi breakekkel operáló lágy, de nem a diszkóvonalat követő, Calibre hangzásvilágot sokan egyből szívükbe zárták.
  • [2005-04-09] Soul:ution Night
    @ Pacha

    A Bladerunnaz következő nagy durranása április 9-én a Pacha-ban lesz. A fellépő művészek: Marcus Intalex, MC DRS,Catalyst, SKC, Bal, Sizenine, valamint Nicolette a Massive Attack énekesnője egy DJ szettel lepi meg az odalátogatókat!
  • [2005-04-02] Labyrinth Night
    @ Pacha

    Fellépnek: Shemale (warm up), Manic N., Matthew (special Guest)
  • [2005-03-11] House Matic - Lexicon Avenue
    @ Pacha

    Újabb bulikkal köszönti a tavaszt az Underground Records lelkes csapata, melyekre remélhetõleg elég sokan kíváncsiak lesztek. Az elsõ felvonás nem is lehet más, mint egy igazi, forró hangulatú house party a Pacha Bár falai között.
  • [2005-03-05] Technical Itch & Blame
    @ Pacha

    Sokak kedvence, a sötét, durva hangzásvilágáról híres Technical Itch, valamint a hajdanán Good Looking-os, manapság már keményebb vizekre evezõ Blame robbantja fel március 5.-én a Pacha táncterét.
  • [2005-02-12] Bladerunnaz 6th Birthday Bash
    @ Pacha

    Hazánk Drum&Bass életének meghatározó szervezõgárdája immáron hatodik születésnapját ünnepli, ezúttal a Pachában és a Coronitában! A eseményen 2 lemezbemutatóra is sor kerül, névszerint Klute és Nu:Tone legújabb szerzeményeivel ismerkedhetünk meg, valamint it lesz még Fresh is, aki a Bad Company tagjaként vált híressé és azóta már külön is bizonyította tehetségét.
  • [2005-02-05] Logistics
    @ Pacha

    Február 5.-én tartja második buliját a Vertex Sound szervezõcsapat as Pachában! A Hospital kiadó egyik kiemelkedõ formációját hozzák el a Gresham fivérek alkotta Logistics-et!
  • [2004-12-28] Vertex Sound pres. Im Cyber
    @ Pacha

    Cseh Drum & Bass lemezlovas a Pachában! A december 28.-ai bulin fellépnek még a Circus Maximus, valamint Tactile DJ-k!
  • [2004-12-25] Debut - X mass
    @ Pacha

    Alig vagyunk túl a fergetegesre sikeredett harmadik születésnapunkon, máris újabb ünnepi zenés kalandozásra invitálunk Benneteket. December 25-én visszatérünk legelső rezidenciánk helyszinére a Pacha Barba, ahol immár hagyományőrző céllal rendezzük meg ismét a Debut Karácsonyt, mely reményeink szerint feleleveníti 2004 valamennyi Debut-bulijának családiasan bensőséges, ugyanakkor monumentálisan élménygazdag hangulatát.
  • [2005-05-28] Pacha Season Closing
    @ Pacha

  • [2005-05-27] Music Addict
    @ Pacha

  • [2004-12-17] Bedrock
    @ Pacha

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó