Pulzar

Partyajánló

Hypnosis - Thaisan @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2005. július 8.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Drum and Bass, House, Tech-house, Techno
Hypnosis - ThaisanA Hypnosis visszaköszön tavalyi frisslevegős helyszínére, ahol regressziós hipnózisba ringatja az egybegyűlteket, és mélyen a tudatalattiba rögzíti a zenei élményt. A tömegmanipuláció levezénylője most Taishan, aki kínai és svéd szülők londoni születésű gyermeke. Mokka Cuka

Hypnosis - Thaisan @ Mokka Cuka

A Hypnosis visszaköszön tavalyi frisslevegős helyszínére, ahol regressziós hipnózisba ringatja az egybegyűlteket, és mélyen a tudatalattiba rögzíti a zenei élményt. A tömegmanipuláció levezénylője most Taishan, aki kínai és svéd szülők londoni születésű gyermeke.

Breakbeat.hu bemutatja:
[dub] H Y P N O S I S

Dobszó és káprázat a színpadon:
TAISHAN
(Resin Records, Anglia) www.resinrecords.com

Negro
(Uptown Felaz, Deep) www.deep.hu

Grasshop
(Breakbeat.hu, Hypnosis) www.breakbeat.hu

Jinx
(Hypnosis)

[Idõpont]: 2005.07.08. péntek
[Játékidõ]: 21:00-05:00 óra
[Cím]: Mokka Cuka! Budapest, Hajógyári-sziget, a K-hídon túl, Május 9. park
(Gyalog a Szentendrei HÉV-vel a Filatorigát megállóig, onnan a szokásos sziget-bejáró vasúti hídon át gyalog 5 perc. A HÉV vonalát könnyen elérheted a 2-es metróval a Batthyány térnél, vagy az 1-es villamossal az Árpád híd budai hídfõjénél. Figyelj, az utolsó vonat 23:30-kor indul, ez 8 perccel késõbb érkezik az Árpád hídhoz! Éjjel a 42É busszal a Batthyány-tértõl a Köles utcáig, onnan gyalog 8 perc. Menetrend: www.bkv.hu. Autóval a budai alsó rakpartról ugyanúgy a K-hídon át az elsõ kiépített parkolóig.)
[Belépõ]: ingyenes!
[Info]: hypnosis.breakbeat.hu // www.mokkacuka.hu // +361-453-2120
[Extrák]: ételital, csocsópinyó, vetítés, légbõlkapottnet, rendezettparkoló, ligetek.
[Informálódj]: www.resinrecords.com // www.distinctiverecords.com // http:/​/​hypnosis.breakbeat.hu



A Hypnosis visszaköszön tavalyi frisslevegős helyszínére, ahol regressziós hipnózisba ringatja az egybegyűlteket, és mélyen a tudatalattiba rögzíti a zenei élményt. A tömegmanipuláció levezénylője most Taishan, aki kínai és svéd szülők londoni születésű gyermeke. Ma zenészként és stúdiómérnökként dolgozik Angliában, és az ehhez párosuló dj-lét nomád útjait járja. Pár név, akiknek hallgathatóvá faragta zenéit: Stereo MC's, Alabama 3 vagy Thony Thorpe. Saját munkáiban a dub örökérvényű hangulatába finoman ágyaz hip hop, 2step, jazz és techno hatásjegyeket, mely egy koherens középtempós, jól táncolható egésszé áll össze halovány fényben pulzáló tenyere alatt. Zenéinek ganjafüst-mértéke nem véletlenül ragadta meg "tejtestvérének", Freq Nastynak a figyelmét, aki azóta is rasztakucsmájában tart egy Taishan relikviát, sőt nem átallotta beválogatni a Dub Hypnosis című Taishan-szerzeményt a dubos breaks egyik alapművének számító 2002-es Y4K mixsorozat „Next Level Breaks” című állomására. Emberünk ezt a szép emléket azóta is lassan sorjázó, de annál izgalmasabb maxijaival erősíti, melyek legfőképp elsőszámú kiadói bázisáról, a Resin Records-tól érkeznek. Tavalyról például a „Bring Da Bongo”, ami ízig-vérig nyári riszálós, aztán idén sem maradunk vidámság nélkül, hiszen már minden kígyó nyeglén a Black Mamba Funk-ra csörgeti!”

Letöltheto TAISHAN mix a http:/​/​mixtape.breakbeat.hu oldalon!
( http:/​/​www.breakbeat.hu/​mixtape/​sets.php?action=file&id=25 )

Kiadott lemezei:
Shinjuku Drop [Resin Records 001]
Low Blow / Dub Hypnosis [Resin Records 002]
The Shake Off (original + club mix) [Resin Records 004]
Bring de Bongo (original +Future Funk Squad rx + Taishan mix) [Resin Records 005]
Black Mumba Funk (remixes) [Resin Records 009]
Taishan feat Scruffy D: No Stress / ~remix [Resin Records 010

Remixek:
MT: Watertight (Taishan remix) [Resin Records 007]

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Kapcsolódó cikkek

  • "Készen állsz az év leghosszabb naplementéjére?"

    Idén immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a hazai elektronikus zenei szcéna egyik legmarkánsabb nyári szabadtéri mini fesztiválja. A Sun Goes Down ezúttal rendhagyó módon minden energiáját egyetlen felejthetetlen éjszakába sűríti, és egy eddig nem látott MONUMENTÁLIS élményre invitálja vendégeit. A nagyszínpad és a két extra helyszín felhozatala kétséget kizáróan sokak álmait váltotta valóra a Booka Shade élő showjával, a várva várt Klangkarussell párossal, Dominik Eulberg-el, a szintén live act-jével debütáló Lank-al, Naga & Betával és a hazai underground kedvenceivel.
  • Sun Goes Down 2012 – Cha-Cha-Cha Cabrio

    Ismét elindult a várva várt fesztivál szezon, így épp itt az ideje, hogy elkezdjünk zsizsegni az egyetlen fővárosi, színtisztán elektronikus zenével szórakoztató fesztivál, a Sun Goes Down körül. A Stayfly csapata idén sem felejtette el ugyanis a különleges naplemente szerelmeseit. 2012. július 26-27-28-án a szervező brigád átvéve a margitszigeti tücskök szerepét, három napon keresztül kényezteti a hallójáratokat a Sun Goes Down fellépőinek nemzetközi taktusaival.
  • MNML november

    Szerda estéink lényegében új fénytörésbe kerültek, mióta a Stayfly csapata MNML rendezvényeivel szabotálja a hétköznapi pihenőinket. Az új Eiffel téri klubhelyiségben az októberi bemelegítés után tovább forrósodik a hangulat .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó