Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 000 Ft
Elővételben 2005. május 7.-ig2 000 Ft
Elővételben 2005. május 13.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz pres. Bailey @ 360 Bár, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. május 14.
Helyszín 360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.
Stílus Drum and Bass, House, Progressive House, Tech-house,
Minimal, Jungle, House, Electronica,
Electro, Breaks
Bladerunnaz pres. BaileyBladerunnaz pres. Bailey and MC LowQui / Mu-Ziq aka Mike Paradinas
2005. május 14.
Pacha Bar + Club Coronita
360 Bár, Budapest, Andrássy út 39.

Bladerunnaz pres. Bailey @ 360 Bár, Budapest

Bladerunnaz pres. Bailey and MC LowQui / Mu-Ziq aka Mike Paradinas

2005. május 14.

Pacha Bar + Club Coronita

Bladerunnaz pres. Bailey and MC LowQui / Mu-Ziq aka Mike Paradinas
2005. május 14.
Pacha Bar + Club Coronita
belépő: május 2-7 - 2000 (csak a Subvibe-ban, Bp. V. Irányi u. 12.)/ elovétel 2500 / helyszínen 3000 HUF
elővétel: Subvibe, Deep, TRancewave

Drum and bass room
Bailey (Metalheadz, Intasound, BBC 1XTRA)
MC LowQui (Metalheadz)
Palotai (Tilos)
Bal
Stealth
Sizenine

Electronica room
Mu-Ziq aka Mike Paradinas (Planet Mu, Rephlex, Warp)
Kevin (Chi)
Mesterházy (Syrup)
Pipedome (Syrup)

web
www.bladerunnaz.com
www.metalheadz.co.uk
www.intasound.net
www.bbc.co.uk/​1xtra
www.lowqui.com
www.planet-mu.com



Bailey (Metalheadz, Intasound, BBC 1XTRA)

Bailey 11 éves kora óta szívja magába az utcai kultúrát. Eleinte a hip hop és az electro érintette meg, később természetesen az acid house, de mivel a hip hop óta imádta a breakeket, ezért a hardcore, később a jungle szippantotta magába.
Bailey házibulik és mixkazik után a kalóz Energy FM-nél kötött ki, innen cibálta magával Kemistry és Storm egyenesen az első Metalheadz klubestekre, ahol lemezjátszóhoz juthatott immár a kollektíva tagjaként. Bailey a mai napig rezidens a Metalheadz klubban, csakúgy mint a Fabio vezette Swerve esteken.
A DJ ismertsége 2002-ben ugrott óriásit, amikor a BBC új adóján, a 1XTRA-n ő kapta meg az egyik drum and bass műsort. A vasárnaponként jelentkező Intabeats hamar népszerű lett a hallgatók körében, 2003-ban megelőzve Fabio és Grooverider műsorát a Knowledge magazin olvasói a legjobb rádióműsornak választották.
Bailey DJ tudását néhány mixlemez is őrzi, készített mellékletet a Knowledge és Lowdown magazinokhoz, a Ministry of Sound-nak, MC GQ-val a Black Label-re, és Soul Thunder címen az amerikai Breakbeat Science számára.
Műsorvezetőként és DJ-ként Bailey rengeteg zenét kap, talán ezért is határozott úgy, hogy személyes kedvenceit saját maga adja ki. Dylan segítségével megalapította az Intasound kiadót, amely jelenleg a negyedik maxinál (Outrage) tart.
A label hamar a széttört breakek rajongóinak kedvence lett olyan kiadványokkal, mint az 'Omega Amen' vagy az Equinox jegyezte hármas korong az 'Ital Lion Tuff Head'.
A tavaly 10 éves Metalheadz világkörüli turnéjának Goldie és Storm mellett Bailey volt a harmadik fő résztvevője. Bailey a Metalheadz hangzás fő zászlóvivője, de játéka változatos, a legkönnyedebb zenéktől a leggyilkosabb zúzásig minden belefér. Bailey filozófiája szerint arra törekszik, hogy a lehető legjobb selecta legyen, ehhez véleményünk szerint jelenleg igencsak közel áll.


MC LowQui (Metalheadz)

Eddig nagyon jó év a 2005-ös MC LowQui számára. Mindamellett, hogy a ő volt az egyik házigazdája a 1XTRA egy hetes Xtrabass elnevezésű élő drum and bass adássorozatának, felléptett Fabio-val és debütált a Movement klubesten, ő a tíz éves Metalheadz születésnapi turnája és a klub egyik rezidens MC-je.
Már egy évtizede annak, hogy MC GQ és a legendás Stevie Hyper D hatására LowQui először mikrofont ragadott, azóta számtalan alkalommal nyerte meg magának a legfinnyásabb közönséget. LowQui az a fajta MC, aki tiszteli a zenét, és ennek alárendeli magát.
Miután a Knowledge új tehetségeket bemutató New Blood sorozatában szerepelt, LowQui az AI fiúk felkérésére az általuk készített ATM mellékleten is mc-zik. Mindemellett rendszeres házigazdája a drumfunk Mekka Technicality esteknek, az Essence of Chi sorozatnak, szövegel a Bassbin, Formation, és a tufabreak Cyberfunk Records bulijain is. Igazán változatos.
A rendezvények mellett LowQui különböző rádióadóknál is elcsíphető. Közülük az itthon (interneten) is foghatóakat említve: Lifefm.co.uk, breaksfm.com, drumandbassworldwide.com.

Mike Paradinas aka Mu-Ziq (Planet Mu, Rephlex, Warp)

Mike Paradinas avagy Mu-Ziq, de sorolhatnánk számtalan álnevét sokáig (Jake Slazenger, Kid Spatula, Tusken Raiders), olyan fényesen ragyogó csillaga az elektronikus zenének, akit csak a legnagyobbakkal lehet együtt emlegetni. Már csak azért is, mert dolgozott például Aphex Twin-nel (Mike  Rich), Luke Vibert-tel (Smooth Helmet), Speedy J-jel (Slag Boom Van Loon), valamint nevéhez erősen kötődik a drill n bass irányzat megszületése.
A különbség Mu-Ziq és Aphex Twin között, hogy míg utóbbi a techno eddig felfedezetlen, embertelen területeit térképezi fel, addig Mu-Ziq sokkal érzelmesebb, jobban megérinti a belsőt, játszik a lélekkel is segítségül hívva az elektronikát - írja róla a szaksajtó. Mike Paradinas-t azonban nem lehet beskatulyázni, ő inkább új stílust teremt, mintsem határok közé szorítaná magát.
Miután Mu-Ziq vagy valamely más alteregója alatt nagylemezt jelentetett meg a Rephlex-nél, a multi Virgin kiadónál és a Warp-on elérkezettnek látta az időt, hogy saját kiadót alapítson.
A Planet Mu katalógusa az indulás óta Jega, Boards of Canada, Venetian Snares, Hrvatski, Shitmat, Bizzy B, Luke Vibert, John B, Leafcutter John, Capitol K, Doormouse és 0=0 kiadványokkal gazdagodott.

Régebbi partyk ebből klubból

Szervező

  • Bladerunnaz

    A Magyar Drum & Bass világ legrégebbi és legismertebb szervezőcsapata.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó