Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft
Tagságival1 000 Ft

Partyajánló

Lollipop 2nd Birthday @ Kultiplex, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. április 29.
Helyszín Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.
Stílus Electroclash, Electro, Electro, House,
Minimal, Progressive House, Tech-house, Techno,
Trance
Lollipop 2nd BirthdayAz elmúlt két év alatt a Lollipop brigádnak az általuk képviselt electroclash/electropop irányzatok köré szépen virágzó színteret sikerült kialakítani. Ezt, illetve a második születésnapjukat megünnepelendő a nyalókások világraszóló születésnapi partit csapnak április 29-én pénteken a Kultiplexben, ahol az ünnepi vendégsereget zenei és egyéb nyalánkságok özöne várja.Kultiplex, Budapest, 1094 Kinizsi u. 28.

Lollipop 2nd Birthday @ Kultiplex, Budapest

Az elmúlt két év alatt a Lollipop brigádnak az általuk képviselt
electroclash/electropop irányzatok köré szépen virágzó színteret
sikerült kialakítani. Ezt, illetve a második születésnapjukat
megünnepelendő a nyalókások világraszóló születésnapi partit csapnak
április 29-én pénteken a Kultiplexben, ahol az ünnepi vendégsereget
zenei és egyéb nyalánkságok özöne várja.

A jelenlévőket a Kulti nagytermében Hysterika és Vibrator hozzák alap izgalmi állapotba, a Lollipop bulikat mostanság jellemző electropop-electroclash-indie-pop-new wave tánc-egyveleggel. Fél egykor az aktust nem mindennapi divatbemutató szakítja meg, amelyen "Fuck da Fashion Stylez!" felkiáltással a Budapest Fashion kollektíva valamint további egyéni tervezők retró-futurisztikus és electro-punkos, merész és formabontó ruháin legeltetheti a szemét a közönség. Ezután folytatódik a műsor, méghozzá, mint a legjobb szülinapi bulikon szokás, egy zenekarral: a First Men On Pluto Berlinből érkezik, hogy szexis és dögös, ereszd el a hajamat electro-rockjával fokozva a gyönyört. A zenekar tagja, úgy is, mint a német főváros electroclash színterének egyik motorja Carlo von Lynx dj-ként hergeli tovább a közönséget, egészen az orgazmikus csúcspontig, amely után a Lollipop szellemi atyái, Str55 & Sakal veszik kezükbe a dolgokat - azaz indul a következő menet. De ezzel az örömöknek nincs vége: lesz tombola, projektoros vetítés VJ Ivantól, a kisterem pedig átalakul gépteremmé, ahol egész este c-64-es játékokkal lehet hevesen őrültködi, miközben az Ipari Szakadárok (Kraak, U-Lab, Sick-ram) adják az electro-industrial-EBM kísérőzenét.
A lollipoppereknek a szülinapi banzáj kihagyhatatlan, akik számára még új ez a dolog, soha jobb alkalom nem kívánkozik a szüzesség elvesztésére.

Lollipop 2nd birthday party

Idõpont: 2005. 04. 22. Péntek
Helyszín: Kultiplex (IX. Kinizsi u. 28)


GUMIpopSZOBA:

Carlo von lynX (Berlin, euroclash.com)
First man on pluto (Berlin, Live)
Hysterika (gumipop)
Vibrator (gumipop)
Stress (Lollipop)
Sakal (Lollipop)

VJ: Vj IVáN Live!

Ipari Szakadárok (fent):

U-lab
Sickram
Kraak



Kezdés: 22h.
Belépõ: 1500HUF/6Euro, tagságival 1000HUF/4Euro

English Spoken info:
+36309036885

E-mail:
electroclash@electroclash.hu

Extrák:
-00:30-kor Fuck the fashion stylez! Divatbemutató.
A ruhákat tervezték:
Erdélyi Klára (lolli)
Je Suis Belle
Hajgató Sára (Budapest Fashion)
Kertész Violetta (Budapest Fashion)
Ganczer Réka
-01:00-kor Tombola sorsolás: nyeremény egy óriás nyalóka!
-egész éjszaka C64 bajnokság széles vásznon, a felsõ szinten.


Biók:

First Men On Pluto
Az Első Emberek A Plútón, amikor a Földön járnak, Berlinben élnek, és az ottani electroclash/electropunk/electrorock underground színtéren mozognak. A négytagú formációban Jay T írja a dalszövegeket és ő a szellemi vezér, Carlo von LynX szerzi a zenét, kezeli a kütyüket és énekel, ha szükséges, Kreini dobol, Wolfa pedig a dalok végső formába öntését végzi. A FMOP komolyan veszi a zenekarságot, ehhez mérten nagy gondot fordítanak az ütős élő megszólalásra, miközben zenéjük "konzervről", egy dj-szettben is megállja a helyét. Ha be kellene címkézni a zenéjüket, talán a nu wave lenne a legmegfelelőbb; olyasmi, amiben egyedi módon elegyedik italo, szinti-pop, electro, electroclash és a punkos/rockos megszólalás. Killing Time című dalukat ismerheti a színtéren járatos közönség, hiszen helyet kapott a nagyszerű Electropop 2 válogatáson - a többi legyen meglepetés!

Carlo von LynX

Ha az ilyesmiért járna nemesi rang, akkor a viccesen előkelő Carlo von LynX művésznév mögé bújó fiatalembernek bizony kijárna, olyan sokat tett a berlini electroclash színtérért. A szintetikus popzenékért nyolcéves kora óta rajongó von Lynx néhány éve mindenütt jelen van, ahol csak lehet, hogy képviselje és terjessze ezt az irányzatot. Ő áll az euroclash.com weboldal mögött, amely a színtérrel ismerkedők egyik alapvető információforrása, elsősorban az ezen a zenei vonalon mozgó előadók "enciklopádiája" révén, ezen felül természetesen az összes berlini történésről hírt ad, ahogyan a saját dolgai is megtalálhatók itt a számaitól a mixeiig. Ebből kiderült, hogy a zenével is komolyan foglalkozik: több projektje közül kiemelkedik a First Men On Pluto zenekar, dj-ként pedig az összes menő berlini helyen fellépett már a Mariától a SAGE-ig, az utóbbi időben pedig egyre többet játszik szűkebb pátriáján kívül is. Mindezek mellett ő a "berlini Tilos", azaz a Twen FM electroclash műsorának gazdája, akinél mindenki megfordult már, aki electropop-clash-punk-rock vonalon számít. Von LynX másodszer vendégeskedik a Lollipopon.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó