Pulzar

Partyajánló

Seba & Robert Manos @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Dátum 2005. február 26.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus , House, Minimal, Tech-house,
Techno
Seba & Robert ManosA svéd Seba a Good Looking második nagy korszakában lépett színre, majd a csapattól megválva újraélesztette saját kiadóját a Secret Operationst, de jelenleg a Metalheadz csapatát is erõsíti. Seba ezerarcú producer, aki Sunday Brunch néven az electro/house világban is kipróbálta magát a jó nevû Svek kiadónál, de szíve visszahúzta a drum and bass-hez. Zenéiben, legyen az szállós, atmoszférikus hangzás, egy sötétebb darab vagy egy szikárabb drumfunk, egy dolog mindig közös: a lélek.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Seba & Robert Manos @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

A svéd Seba a Good Looking második nagy korszakában lépett színre, majd a csapattól megválva újraélesztette saját kiadóját a Secret Operationst, de jelenleg a Metalheadz csapatát is erõsíti. Seba ezerarcú producer, aki Sunday Brunch néven az electro/house világban is kipróbálta magát a jó nevû Svek kiadónál, de szíve visszahúzta a drum and bass-hez. Zenéiben, legyen az szállós, atmoszférikus hangzás, egy sötétebb darab vagy egy szikárabb drumfunk, egy dolog mindig közös: a lélek.

helye: Trafó Bár Tangó
idõpont: 2005. február 26. szombat
belépõ: 1500 HUF

line up:
Seba (Secret Operations, Metalheadz)
Robert Manos (Secret Operations, Svek)
Kasnyik (IPC)
Dis (IPC)

web:
www.drumandbass.hu
www.deep.hu
www.secretoperations.com

Seba (Secret Operations, Metalheadz) A svéd Seba a Good Looking második nagy korszakában lépett színre, majd a csapattól megválva újraélesztette saját kiadóját a Secret Operationst, de jelenleg a Metalheadz csapatát is erősíti. Seba ezerarcú producer, aki Sunday Brunch néven az electro/house világban is kipróbálta magát a jó nevű Svek kiadónál, de szíve visszahúzta a drum and bass-hez. Zenéiben, legyen az szállós, atmoszférikus hangzás, egy sötétebb darab vagy egy szikárabb drumfunk, egy dolog mindig közös: a lélek. Seba az évek során egyedi hangzásvilágot alakított ki, amelyet a trükkös ritmusképletek és mély, borult atmoszféra jellemez. Méltán állíthatjuk, eddigi munkássága során nem hibázott, és bár régóta jelen van, képes mindig a legfrissebb, legérdekesebb hangzást produkálni. Seba szeret társakkal dolgozni, az évek során Lotek, Lenk, Chris J szegődtek mellé, mostanság pedig a drumfunk keresztapa Paradox a társ, akivel közös nagylemezt is terveznek. Kettejük, de főleg Seba zenéiben feltűnt egy harmadik szereplő is, ő Robert Manos énekes, egyenesen New York-ból. Hangja lenyűgöző, igazi soul house vokál, amely tovább fokozza Seba zenéinek érzelmi töltetét. Hogy mennyire meggyőző ez a hármas felállás, arra bizonyíték a 'Move On' című szerzemény, amelyre rögtön le is csapott a Hospital főnök Tony Colman.

Robert Manos (Secret Operations, Svek)

A New York-i Robert Manos elsősorban 4/4-körökben forgolódott, olyan előadók számaihoz adva hangját, mint Alexi Delano (A.D.N.Y.) vagy Seba Sunday Brunch projektje a Sveknél. Innen jött az ötlet, hogy Robert Manos kifejező, érzelemmel teli hangját Seba drum and bass dolgainál is kipróbálja. Az eredményt a hallgató a 'Pieces', 'Captain Freak', 'Steel' vagy a Metalheadz legutóbbi albumán megjelent '16 Stories' hallgatásakor ellenőrizheti elégedetten.

Seba két éve már járt hazánkban, akkor a Pécsen, a megboldogult TV-toronyban csinált fergeteges bulit, két órát ráhúzva saját játékidejére, amelyben a drum and bass mellett megcsillogtatta lüktető 4/4-es lemezeit is.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó