Pulzar

Partyajánló

Faculty – Lesson 1 @ A38, Budapest

Dátum 2005. február 10.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
Faculty – Lesson 1A februártól havi rendszerességgel jelentkező Faculty igazi szónikus mixtúra. Olyan zenék, zenészek, műfajok, ritmus-, és hangzásvilágok összeházasítását tűzte ki céljául, melyek egyre kevesebb átjárást engednek meg a partyvilág tagozódásával, viszont egyaránt magas szinten ingerlik agyunk érdekesség-receptorait és a végtagjaink mozgáskultúráját irányító idegsejtjeinket.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Faculty – Lesson 1 @ A38, Budapest

A februártól havi rendszerességgel jelentkező Faculty igazi szónikus mixtúra. Olyan zenék, zenészek, műfajok, ritmus-, és hangzásvilágok összeházasítását tűzte ki céljául, melyek egyre kevesebb átjárást engednek meg a partyvilág tagozódásával, viszont egyaránt magas szinten ingerlik agyunk érdekesség-receptorait és a végtagjaink mozgáskultúráját irányító idegsejtjeinket.

Faculty – Lesson 1

Elõadók:
Al-Haca (Klein Records, Different Drummer - D)
30Hz (Vertical Sound - UK)
DJ Pinch (Tectonic, Planet Mu - UK)
Fine Cut Bodies (Chi - H)
DST (CHIWare, Digital Distortions - H)

Vizuális alátámasztás:
Pixel Show

Idõpont: 2006. február 10. (péntek)
Helyszín: A38 hajó, Pázmány Péter rakpart, Budapest
Belépõ: 1800HUF (buli napján) / 1300HUF (elovételben az A38-on)
Infoline: 06204443545 / ildi@chi-recordings.com

A februártól havi rendszerességgel jelentkezõ Faculty igazi szónikus mixtúra. Olyan zenék, zenészek, mûfajok, ritmus-, és hangzásvilágok összeházasítását tuzte ki céljául, melyek egyre kevesebb átjárást engednek meg a partyvilág tagozódásával, viszont egyaránt magas szinten ingerlik agyunk érdekesség-receptorait és a végtagjaink mozgáskultúráját irányító idegsejtjeinket. Brokenbeat, dub, house, jazz, techno, hiphop, breakbeat, dubstep, d’n’b, electro ésatöbbi náluk egyre megy. Ennek jegyében mindjárt az elsõ bulira egy igazán vegyes lineup-ot hoztak össze a szervezõk, itt lesz a danchall-hiphop-nudub-blablabla szavakkal körbelöhetõ zenét játszó Al-Haca Németországból, a breakbeat berkekben már jól ismert, de a house és dubstep felé is kacsintgató Vertical Sound vezér: 30Hz, a bristoli dubstep scene motorja DJ Pinch (aki nem mellesleg a minõségi Tectonic kiadót futtatja és épp a napokban jelenik meg single-je a Mike Paradinas által mûködtetett Planet Mu kiadónál is). Magyar részrõl FCBKevin fogja hozni a maga tekesbrékesházas soundját, illetve a glitchy, elektróval vegyített breakbeatben és manapság dubstep-ben utazó DST egészíti ki a kis csapatot, akinek zenéi a ChiWare mellett az angol Digital Distortions labelen látnak napvilágot.


Halgass mixeket:
- http:/​/​www.halcyonrecords.com/​halcyon/​Audio/​Mixes/​al_haca_110505.mp3
- http:/​/​dubster.blogspot.com
- http:/​/​www.zuffle.com/​obscene/​pinchsept05.mp3
- http:/​/​www.chi-recordings.com/​temp/​Mix/​DJPinch_-_Sept2005.mp3

Website-ok:
http:/​/​www.al-haca.de
http:/​/​www.verticalsound.co.uk
http:/​/​www.chi-recordings.com
http:/​/​www.digital-distortions.co.uk
http:/​/​dubster.blogspot.com
http:/​/​dubstep.blogspot.com


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó