Pulzar

Partyajánló

INTERMÁMOR 3 STYLE MAGIC FEST @ A38, Budapest

Dátum 2005. február 5.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus ismeretlen
INTERMÁMOR 3 STYLE MAGIC FESTÚjraindította közös munkáját a Konnektor, azaz Bernáth/y Sándor és Szkárosi Endre, akiknek gondolkodásmódja és művészi gyakorlata mindig is a kapcsolatteremtésre, a hasonló irányban dolgozó művészekkel való együttműködésre irányult. A Konnektor régi felvételeit tartalmazó, az A38 által kiadott lemez megjelenésének alkalmából éppen a hajón adtak rövid ízelítőt mai zenei gondolkodásmódjukból, amelynek koncepcionális és gyakorlati megalapozását a Kogart FMK-kiállításának megnyitóján folytatták, és amelyet viszonylagos teljességében a Múzeumok Éjszakáján a Ludwig Múzeum üvegtermében mutattak be, immár a Bernáthy&Son-nal, valamint az Urban Underground Visuals-szal kiegészülve.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

INTERMÁMOR 3 STYLE MAGIC FEST @ A38, Budapest

Újraindította közös munkáját a Konnektor, azaz Bernáth/y Sándor és Szkárosi Endre, akiknek gondolkodásmódja és művészi gyakorlata mindig is a kapcsolatteremtésre, a hasonló irányban dolgozó művészekkel való együttműködésre irányult. A Konnektor régi felvételeit tartalmazó, az A38 által kiadott lemez megjelenésének alkalmából éppen a hajón adtak rövid ízelítőt mai zenei gondolkodásmódjukból, amelynek koncepcionális és gyakorlati megalapozását a Kogart FMK-kiállításának megnyitóján folytatták, és amelyet viszonylagos teljességében a Múzeumok Éjszakáján a Ludwig Múzeum üvegtermében mutattak be, immár a Bernáthy&Son-nal, valamint az Urban Underground Visuals-szal kiegészülve.

A "work in progress" módszer alapján fejlődő multimédia megaprojekt a kortárs elektronikus zene ellenállhatatlan tempóin és hangi gazdagságán alapszik zeneileg, ehhez társul a teljes környezet dinamikus és többszólamú mozgókép-bevetítése és bevilágítása, valamint az élő emberi hang és a költői nyelv kreatív jelenléte és beépülése a műegész folyamatába. A költői hang- és szöveganyag hol absztrakt, hol konkrét, a zenei egész egy fontos szólama, amely az együttes színpadi jelenlétében az élő jelleget erősíti, a vetített anyag képi gazdagsága pedig - szintén az absztrakció és a konrétság pólusaira épülve - a kocert-live-act szituáción kívüli világ dinamikáját társítja a műegészbe. A koncert-live-act vége a környezet igénye szerint tetszés szerint végteleníthető partyba megy át.

 

INTERMÁMOR 3
STYLEMAGIC FEST

8 – ¾ 9            djFILC
¾ 9 – ¾ 10      djsASA & MAX - Back to Back
¾ 10 – ½ 11    SZKÁROSI E.T. & KONNEKTOR
½ 11 – ¾ 11    NEMZETI ORDÍTÓSZÍNHÁZ - ősbemutató, vezényel: KYAZAKI MB.
¾ 11 – 11        Szavalat. Ivászat. 
11 – ¾ 12        SANGUIS IN NOC - Black & Red zkr.
¾ 12 – 1          BERNÁTHY & SON  BP LIVE ENERGY
1 -                    djsGREGA & SAJGI - Back to Back

Videoart:          URBAN UNDERGROUND - Velejétől égig               

A BELÉPÉS INGYENES

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kedves techno közösség!

    "Büszkén jelentjük be exkluzív 24 órás rádióműsorainkat két ünnepi esemény; Tim Rives -, és az NGoHT 5. születésnapja alkalmából!"

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó