Pulzar

Partyajánló

Roobotik @ Jailhouse, Budapest

Fellépők
Dátum 2004. december 3.
Helyszín Jailhouse, Budapest, Tűzoltó utca 22.
Stílus Techno
RoobotikIllinoise -civilben Bernhard Steirer- több mint 4 évvel ezelőtt még drum'n'bass dj-ként kezdte zenei pályafutását. Mára breakbeat, tech-house és electro(clash) partik népszerű lemezlovasa, emellett, barátjával, a dj leány Clara Prettenhofer-el együtt a grazi Parkhouse club rezidense.Jailhouse, Budapest, Tűzoltó utca 22.

Roobotik @ Jailhouse, Budapest

Illinoise -civilben Bernhard Steirer- több mint 4 évvel ezelőtt még drum'n'bass dj-ként kezdte zenei pályafutását. Mára breakbeat, tech-house és electro(clash) partik népszerű lemezlovasa, emellett, barátjával, a dj leány Clara Prettenhofer-el együtt a grazi Parkhouse club rezidense.

RoBootik (2004.12.03. Jailhouse)

Lemezeit jelenleg leginkább Crosstown Rebels, a Platzhirsch és a Kompakt címkések közül válogatja. Bernhard, "egyébként", maga is számos osztrák party szervezésével is büszkélkedhet, melyek -hogy csak a fontosabbakat említsük- általában a grazi Postgarage-ban illetve, a különleges schloßbergi Dom im Berg-ben kerülnek megrendezésre, nem kisseb neveket felvonultatva, mint például Matt Black (Ninja Tune/Coldcut). Clara -művésznevén Clara Moto- szintén szerves része Graz kulturális szcénájának: a 2001-ben fiatal művészek által létrehozott, sokszor nemzetközi megmozdulásokon is fellépő zenészeket összefoglaló, fiatal, de feltörekvő Houseverbot Records tagja. Nekünk modern hangzásvilágú, vidám electro és electrohouse zenéket fog játszani, de otthon van a minimal house, deep house, shuffle house ritmusokban is. Kedvenceit a Kompakt és az Areal-records karcolja. A RoBootik rendezvénysorozat decemberi állomására a Lollipop Factory szervezésében érkeznek, hogy megmutassák, milyen is egy "valódi", eklektikus electro party, melynek megvalósításában, a profizmusukról már jól ismert pestiGigolók, Kevin Pitch, Plesiv és Levomesur fognak segédkezni.



Időpont: 2004. 12. 03. Péntek!
Helyszín: Jailhouse (Ix. Tűzoltó utca 22.)

Pincében: Plesiv & Levomesur (Plan B) ClaraMoto (A, Graz) Illinoise (luv, Graz) Kevin Pitch pestiGigolók (bassDroid, Laureth)

A padláson: 75" & André (Central Park)

Belépő: 600Huf.
Kezdés:22:00
http:/​/​www.electroclash.hu/​

Kapcsolódó cikkek

  • Öt világsztár a VOLT Fesztivál programjából

    A kezdésig ugyan még több mint fél évet kell várnia a rajongóknak, a VOLT Fesztivál szervezői - adventi ajándékként - máris öt világsztár érkezését hozták nyilvánosságra. Július 3-án, a nyitónapon, a Telekom Nagyszínpadon lép fel a Queens of the Stone Age és a Thirty Seconds to Mars, de ugyancsak a VOLT vendége lesz az Example, Jamie Woon és a Parov Stelar Band is. A szervezők megerősítették, hogy a VOLT Fesztiválnak továbbra is Sopron ad otthont, de a helyszínről többet nem árultak el. A 2013-as VOLTra – karácsonyi akció keretében – az első 1000 vásárló december végéig 20% kedvezménnyel válthat bérletet.
  • Sziget és Sound a legjobbak között

    Rekordszámú, szerte Európából több mint egymillió szavazattal zárult az idei Festival Awards Europe, azaz a legnagyobb nemzetközi fesztiválmegmérettetés szavazása. A legjobbak között – más-más kategóriában – ott a Sziget és a Balaton Sound is. A végeredményt januárban tudjuk meg.
  • Kívánj zenekarokat!

    Ismét beindul a kívánsággép, a Sziget Szervezőiroda a fesztiválok honlapjain várja a javaslatokat, mely külföldi előadókat, zenekarokat hívják meg a jövő évi Heineken Balaton Sound, VOLT és Sziget fesztiválokra.
  • Szavazz a Szigetre és a Soundra

    Idén két hazai fesztivál is versenyben van az elsőségért a legnagyobb nemzetközi megmérettetésen. A Festival Awards Europe „nagyfesztivál” kategóriájában a legjobbak közt ismét ott a Sziget, míg a „közepes méretű” fesztiválok versenyében idén már a Heineken Balaton Sound is ringbe száll.
  • Színesebb, mint a Glastonbury

    Hétfő hajnalban végérvényesen véget ért a huszadik Sziget, amiről a világ legnagyobb fesztiváljának titulált Glastonbury Festival alapítója is azt mondta: színesebb és tisztább, mint a Glastonbury. Ezt rajta kívül még 379 ezren tapasztalhatták meg, köztük a kezdetektől számított hatmilliomodik látogató is.
  • A YouTube világszerte élőben közvetíti a Sziget fesztivált

    A jubileumi, huszadik Sziget idén először a világ legnagyobb „Nagyszínpadán” lép fel. A fesztivált a YouTube – a világ legnagyobb videomegosztó oldala – élőben fogja közvetíteni.
  • Világszínvonalú fesztivál Zamárdiban

    Hétfő hajnalban ért véget az igencsak változékony időjárás mellett zajló hatodik Heineken Balaton Sound, melyre a négy nap alatt összesen 108 ezren látogattak el. A szuperpanorámás balatoni strand a világsztárok és a közönség egybehangzó véleménye szerint is “világszínvonalú” fesztiválnak adott otthont.
  • Balaton Sound – DAY #2/3

    A Heineken Balaton Sound második napján olyan nevek kerültek a terítékre – szigorúan csak példálozva -, mint David Guetta, Gossip, Gareth Emery, Sander Van Doorn, Sven Väth, a magyarok közül Sterbinszky, Roberto, Carbonfools, Nora Naughty, Pöli, és még sokan mások.
  • Heineken Balaton Sound – DAY #1

    Sokak örömére immáron hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a Heineken Balaton Sound, mely a Balaton parti helyszínével egyedinek számít a hazai fesztiválok tekintetében. A szervezők a rendezvény során közel százezer látogatót várnak.
  • Elstartolt a Heineken Balaton Sound

    A 6. Heineken Balaton Sound a megszokottnál korábban, tegnap kora délután nyitotta meg kapuit, a nyitónapon a Nagyszínpadon Ákos, az arénában pedig Afrojack lépett fel. A fesztiválon 150 hazai és világsztár ad koncertet, headlinerként szerepel többek között Avicii, David Guetta, Paul Kalkbrenner és Armin van Buuren. Az eseményre öt nap alatt százezer vendéget várnak Zamárdiba.
  • Kraak & Smaak, Beardyman és további új nevek a Szigeten

    ....és még mindig Sziget Újabb izgalmas csapatok és előadók mondtak igent a jubileumi Sziget szervezőinek. A Nagyszínpadon landol majd legújabb albumával a Maxďmo Park s szintén erre a helyszínre bérelt helyet a többszörös Grammy-díjas The Roots. Az Aréna “live” sávjában találkozhatunk majd Hollandia legkelendőbb zenei exportcikkével, a Kraak & Smaak formációval. A most visszajelzett fellépők között négyen pedig az A38 színpadán zenélnek majd, köztük Dánia legtehetségesebb kortárs női előadója, Agnes Obel, a fenomenális beatbox technikájáról ismert Beardyman, a friss lemezüket a Sziget közönségének is bemutató Citizens! és az elvetemült, látványos és hajmeresztő performanszairól híres berlini punk kollektíva, a Bonaparte.
  • Armin jön Björk helyére

    A trance univerzum legismertebb, egymás után négyszer a világ legjobbjánal kikiáltott DJ-je, Armin van Buuren tölti be a Björk által hagyott űrt a Heineken Balaton Sound vasárnapi programjában. Jön továbbá a Balaton-partra a mainstream elektronikus zene kiválósága, Calvin Harris, a tracket jegyző nemzetközi hírű DJ-producer, Martin Solveig. Jön a formabontó techno anyagairól ismert Guy Gerber, a Grammy-díjas alternatív hip-hop banda, a De La Soul (USA) és egy igazi kozmopolita elektronikus zenei produkció, a Tale Of Us.
  • A Sziget a legjobb legnagyobbak közt

    Európa tíz legjobb nagyfesztiválja közt már ott van kedvenc fesztiválunk, a Sziget. De hogy ki a nagyok közt a legeslegjobb, a fesztiválozók szavazatán múlik. Regisztrálj és szavazz a Szigetre! – és még fesztiváljegyet is nyerhetsz.
  • “Varázslatos ez a közeg!”

    A sztárfellépők a világ legjobbjának tartott Glastonbury fesztiválhoz hasonlították a Szigetet, az itt lévő nagykövetek szerint nincs is jobb Európában, a nemzetközi újságírók le voltak nyűgözve a változatosságától és hangulatától, a magyar politikusok pedig a legvonzóbb hungarikumnak tartják kedvenc fesztiválunkat. 382 ezren voltak, békében, boldogságban.
  • Sziget - Vodafone percjegy

    Az idei évben a Sziget-látogatók két, merőben új, és előremutató fejlesztéssel is találkozhatnak a fesztiválon, melyek olcsóbbá, illetve kényelmesebbé teszik a fesztivállétet.
  • Helikopter, csoki, csipsz és bio tea

    David Guetta, Pet Shop Boys, Jamiroquai, Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, Pink Martini, Sven Väth – megannyi sztár megannyi kéréssel érkezik a Heineken Balaton Soundra.
  • Balaton Sound: az első nevek

    Július 8-11 között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. A legfrissebb hírek szerint már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel a CHEMICAL BROTHERS…!
  • Ajándék Mayday CD

    Már csak pár nap és a zenefüggő közönség újra összegyülhet az idei év kétség kívül legnagyobb partiján, Magyarország legnagyobb fedett helyszínén, a Budapest Sportarénában. A Mayday szervezői pedig hangulatkeltővel izzítják a népet: 50 ezer darab ingyen CD-t dobtak a piacra, melyen az idei Mayday Himnusz mellett több mint hatvan perc zene dübörög a Mayday fellépőitől

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2013-08-18] Strand @ Nagyon Zene Fesztivál
     

    A programban a Petőfi Rádió hallgatói által legjobban kedvelt hazai bandák szinte kivétel nélkül jelen lesznek, de első alkalommal lép fel Magyarországon a Fall Out Boy, kiknek rádióbarát slágereit csípőből vágják a populárisabb-poposabb punk indulókra mozduló tömegek, világszerte eladott lemezeik példányszáma 7,5 millióra rúg és manapság világszerte a legkeresettebb fesztiválsztárok. A nemzetközi színtérről DJ-szettel lesz jelen a Pendulum, színpadra lép a francia Nouvelle Vague és az év egyetlen magyarországi koncertjét is itt adja majd Yonderboi.
  • [2012-07-11] Balaton Sound Warm Up Party Zamárdi
     

    Ingyenes bemelegítő party a Zamárdi szabadstrandon a Party Fészekben!
  • [2010-07-08] Balaton Sound
    @ Zamárdi Szabadstrand

  • [2008-07-10] Balaton Sound 2008
    @ Zamárdi Szabadstrand

    Zamárdi a Balaton déli partjának 2500 lelkes, avar kori emlékekben gazdag települése. A község egyesíti magában a mozgalmas üdülőterületet, a csendes falut és kirándulásra csábító szőlőhegyeket, ligetes erdőket és most egy hatalmas bulit is...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó