Pulzar

Partyajánló

Roobotik @ Jailhouse, Budapest

Dátum 2004-12-03
Helyszín Jailhouse, Budapest, Tűzoltó utca 22.
Stílus ismeretlen
RoobotikIllinoise -civilben Bernhard Steirer- több mint 4 évvel ezelőtt még drum'n'bass dj-ként kezdte zenei pályafutását. Mára breakbeat, tech-house és electro(clash) partik népszerű lemezlovasa, emellett, barátjával, a dj leány Clara Prettenhofer-el együtt a grazi Parkhouse club rezidense.Jailhouse, Budapest, Tűzoltó utca 22.

Roobotik @ Jailhouse, Budapest

Illinoise -civilben Bernhard Steirer- több mint 4 évvel ezelőtt még drum'n'bass dj-ként kezdte zenei pályafutását. Mára breakbeat, tech-house és electro(clash) partik népszerű lemezlovasa, emellett, barátjával, a dj leány Clara Prettenhofer-el együtt a grazi Parkhouse club rezidense.

RoBootik (2004.12.03. Jailhouse)

Lemezeit jelenleg leginkább Crosstown Rebels, a Platzhirsch és a Kompakt címkések közül válogatja. Bernhard, "egyébként", maga is számos osztrák party szervezésével is büszkélkedhet, melyek -hogy csak a fontosabbakat említsük- általában a grazi Postgarage-ban illetve, a különleges schloßbergi Dom im Berg-ben kerülnek megrendezésre, nem kisseb neveket felvonultatva, mint például Matt Black (Ninja Tune/Coldcut). Clara -művésznevén Clara Moto- szintén szerves része Graz kulturális szcénájának: a 2001-ben fiatal művészek által létrehozott, sokszor nemzetközi megmozdulásokon is fellépő zenészeket összefoglaló, fiatal, de feltörekvő Houseverbot Records tagja. Nekünk modern hangzásvilágú, vidám electro és electrohouse zenéket fog játszani, de otthon van a minimal house, deep house, shuffle house ritmusokban is. Kedvenceit a Kompakt és az Areal-records karcolja. A RoBootik rendezvénysorozat decemberi állomására a Lollipop Factory szervezésében érkeznek, hogy megmutassák, milyen is egy "valódi", eklektikus electro party, melynek megvalósításában, a profizmusukról már jól ismert pestiGigolók, Kevin Pitch, Plesiv és Levomesur fognak segédkezni.Időpont: 2004. 12. 03. Péntek!
Helyszín: Jailhouse (Ix. Tűzoltó utca 22.)

Pincében: Plesiv & Levomesur (Plan B) ClaraMoto (A, Graz) Illinoise (luv, Graz) Kevin Pitch pestiGigolók (bassDroid, Laureth)

A padláson: 75" & André (Central Park)

Belépő: 600Huf.
Kezdés:22:00
http:/​/​www.electroclash.hu/​

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó