Pulzar

Kasra

A labelt vezető Kasra filozófiája szerint olyan zenéket válogat a kiadóhoz, amelyek nemcsak a klubokban, de otthoni hallgatáskor is megállják a helyüket, valamint egy kissé eltérnek a producer megszokott hangzásvilágától.

 Kasra (Critical Rec.) 

A Critical egy kis kiadó, amely évek óta jobbnál jobb maxikkal jelentkezik. A labelt vezető Kasra filozófiája szerint olyan zenéket válogat a kiadóhoz, amelyek nemcsak a klubokban, de otthoni hallgatáskor is megállják a helyüket, valamint egy kissé eltérnek a producer megszokott hangzásvilágától. A Critical nem ragad le egy irányzatnál sem, a katalógusban felbukkan Chris.su, az Illskillz, a Mathematics, a brazil XRS, Calibre vagy Silent Witness és Break, valamint sok más veterán és újonc is. A kiadó mottóját DJ-ként is kiválóan képviselő Kasra a zenekészítésbe is belekóstolt. A D.Kay segítségével készült 'Babylon' sok DJ nagy kedvence volt. A kiadó újabban a mostanában hódító minimalista zenéket helyezi előtérbe a muzikálisabb darabok mellet. 

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó