Pulzar

Cikkek

Interjú

Interjú

« 1 2 3 4 5 »
 • A Sportoló zenész és a világ legfinomabb palacsintája – interjú Lynx Sharppal

  Egy zeneakadémiát végzett egykori Flört és Palace rezidens, aki a TV2 zenei főszerkesztője is volt. Mostanában elképesztő zenei ötleteivel hívja fel egyre gyakrabban magára a figyelmet. Dj Splash, azaz Lynx Sharp a sokévnyi szakmai rutin révén megtanult ügyesen egyensúlyt találni a zenében úgy, hogy mára a fogyasztható minőség minden megmozdulásának természetes velejárója. Metafizika és konditerem épp úgy megfér az életében, mint a finom önirónia és a kendőzetlen szókimondás…
  Bővebben
 • Electronic Seasons Festival – interjú a szervezővel

  Az Electronic Seasons Festival még el sem kezdődött, de már mindenki beszél róla. Sokan nem értik, miért fesztivál, ha egyszer klubest, s hogy mi is ez az egész. A hirdetéseket elnézve egy tökéletes estét tölthetünk el március 12-én a Kalászi Sportcsarnokban. Hogy a szép szavak és a színes képek mögött valódi tartalom van, arról a legilletékesebb, maga a szervező beszélt, aki nem más, mint a VJ-ként és tévésként ismertté vált Six, vagyis Juhancsik István.
  Bővebben
 • A ’la Bohumil – a nagy visszatérés

  Kicsit komolyabb, kicsit felnőttebb, de még mindig nagyon Bohumil! Egy régi kedves ismerősünk „visszatérésének” lehetünk szem- és fültanúi a napokban. Nem csupán a Justmusic.Fm Dj-pultjához értendő ez a visszatérés, bár leginkább ez foglalkoztatta mostanában az elektronikus zenei berkekben jártas partiarcokat. Az egykori Justmusic-felfedezett most visszatért, több értelemben is, ráadásul megújult energiákkal és külsővel és szellemi attitűddel…
  Bővebben
 • Hazai pálya: interjú az ESF magyar fellépőivel

  Jay Lumen, Snake Sedrick és Sanfranciscobeat együtt, egy bulin: ez már önmagában is kellemesen vonzó névsor, ám az Electronic Seasons Festivalon most a hazai színeket képviselik. Jay már szinte folyamatosan Beatport toplistás a szerzeményeivel, Snake is reneszánszát éli mind a szerzeményei, mind a fellépései terén, Sanfranciscobeat pedig nemcsak sikeres DJ és producer, hanem már a második saját filmjét forgatja. Ezúttal az ESF-ről kérdeztük őket. Válaszaikból meglepően jó dolgok is kiderültek!
  Bővebben
 • Dean Olbricht interjú

  Dean Olbrichtot kérdeztük frissen megjelent EP-je kapcsán, zenéről, zajról, médiaművészetről.
  Bővebben
 • Fritz Kalkbrenner interjú

  Egy báty árnyékában élni sosem egyszerű. Különösen nem az, ha a báty híres filmsztár és elismert producer egy személyben. Fritz Kalkbrenner, Paul tesója azonban szintén kimagaslóan tehetséges zenész - a Berlin Callingban elhangzott ‘Sky and Sand’ által világszerte ismertté vált öccs azóta az egyik leginnovatívabb berlini kiadó, a SUOL nélkülözhetetlen kulcsfigurája lett.
  Bővebben
 • Budapest Groove évvégi interjú

  Budapest Groove – egy új formula négy régi, kedves ismerőssel. Rich, Rizkid, Kormix és Kornél – még a nevül is szimmetrikus, nem csak a gondolataik, a zenéik és a habitusuk. Mind a négyen elszántak, sokat dolgoznak a közönségért, és bármennyi akadályt is gördít eléjük e nagy mókamester, a Sors, ők szinte már olimpikonokként ugorják át ezeket a kisebb-nagyobb akadályokat. Hogy miért és hogyan? Erre válaszoljanak ők! De nem csak erről, másról is szót ejtettünk az alábbi csevejen… Egy hallatlanul érdekesnek ígérkező szilveszteri partiról… Lapozzátok át most velük együtt a 2010-es naptárat, hogy aztán együttakasszátok le a szögről a Cinema Szilveszteren!
  Bővebben
 • Chriss (Chriss Ronson) interjú

  2010-es eseményekről, trendekről és a szakma jelenlegi állapotáról beszélgettünk Chriss-el.
  Bővebben
 • Gayle San titkai

  Az örökké fiatal, gyönyörű és tehetséges Gayle San végre újra Magyarországra érkezik! A sárándi M47 jóvoltából szilveszterkor gyönyörködhet a szemünk és a fülünk a hölgy varázsos egyéniségében… A techno koronázatlan királynője zeneírásról, szépségápolásról, életmódról, műhelytitkokról és a magyarok iránti szeretetéről beszélt neküknk érkezése előtt néhány nappal.
  Bővebben
 • Tökéletességre törekedve – interjú a Muzzaikkal

  Muzzaik. Az egyik legsikeresebb hazai vállalkozás az elektronikus zenében Danny L és Sullivan duója. A két DJ/producer neve évek óta sikerrel pörög a nemzetközi porondon. Még ha idehaza nincs is túl nagy hírverés körülöttük, ők teszik a dolgukat, nem is akárhogy, hisz világsztárokkal játszanak együtt, Ibizától Amszterdamig, szerzeményeiket pedig a legjobb klubokban hallhatja a közönség mindenhol a világon. Az idei évben minden eddigi sikerüket felülmúlták, mégis két lábbal állnak a földön, s ha lehet, még keményebben dolgoznak, mint valaha. Íme, 2010, ahogy a Muzzaik látja!
  Bővebben
 • NVC Selected Sounds Interjú

  Az NVC legújabb sorozata a Selected Sounds kapcsán készítettünk a csapattal egy villáminterjút, hogy mi is ez az előremutató, új sorozat,
  és mire számíthatunk a jövőben.
  Bővebben
 • Dub FX is gördeszkás punkként kezdte - videóinterjú a Fridge Fesztiválról

  Dub FX-el és barátnőjével Flower Fairy-vel a karrierjükről, szerelmükről és zenei múltjukról beszélgettünk a Fridge Fesztivál nagyszínpada mögött. Kitértünk az extrém sportokra, szabadidőre és természetesen megkérdeztük mit üzennek a magyar diákoknak.
  Bővebben
 • Parov Stelar Band interjú a Fridge fesztiválon

  Új énekesnővel, a gyönyörű hangú és elbűvölő Gianna Charles -szal lépett fel a Fridge Fesztivál színpadára tegnap a Parov Stelar Band. Róla, a téli extrém sportokról és zenei ízlésükről faggattuk a bandát, és természetesen megkérdeztük mit üzennek a magyar diákoknak!
  Bővebben
 • Jótékonyság mindenek felett - Feky interjú

  Emberi gyarlóság-e vagy sem, szégyen vagy sem, bizony, elszorult a torkom az alábbi interjú készítése közben, s többször is elhomályosodott a monitor, mert könnybe lábadt a szemem a meghatottságtól. Lehet, hogy én vagyok túl érzékeny? Mindenesetre a gyermekek kérdése, védelme számomra is kardinális – főleg mitóta gyakorló édesanya vagyok. Ennyi személyes megjegyzés után szeretném a figyelmetekbe ajánlani egy nagyszerű kezdeményezés kiötlőjével és lebonyolítójával folytatott beszélgetésemet. Feky az egyik ötletgazdája a Jótékonysági Party-knak, mely immár 5-ször kerül megrendezésre hamarosan. Tanulságos és informatív válaszaiból nemcsak a rendezvény részletei derülnek ki, hanem egy csodálatos emberi jellem is kidomborodik a szemeink előtt. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy elkészíthettem ezt az interjút. Alig várom, hogy személyesen is gratuláljak neki mindehhez!
  Bővebben
 • Albin Myers interjú

  Nem is olyan régen bemutattunk nektek egy svéd fenegyereket, Albin Myerst, aki a house műfaján belül aratja sorra a babérokat, és lassan de biztosan tornázza magát a legnagyobb DJ-k névsorára. A nagy érdeklődésre való tekintettel ki is faggattuk erről-arról. Az is kiderült, hogy hamarosan Magyarországra látogat...
  Bővebben
 • Mono-mentális megújulás

  A kis belvárosi underground kuckóból egy új, dögös klubbá avanzsál ettől a szezontól a Mono. Bár eddig is sokak kedvenc megállóhelye volt hétvégenként az előremutató bulik és a jó társaság miatt. Most sokkal több oka lesz ennek, hiszen a változás nem csak a külcsínre, de a programokra, sőt a sörre is rányomja a bélyegét. De nem lövünk le minden poént – és még a programszervezésért felelős Szilárd sem, akinek valósággal inni lehet a szavait. Mindenre csak akkor derül fény, ha majd lemegy a nap október elsején. A nyitó est előtt azért némi emócionális tréninget érdemes tartani úgy, hogy például elolvassátok ezt az interjút!
  Bővebben
 • Lelkesítő hírek egy lelkes klubvezetőtől - Interjú a Mappa menedzserével

  Lelkesítő hírek egy lelkes klubvezetőtől. Bárcsak több ilyen gondolkodású menedzser lenne a klubok élén ma kis hazánkban! Ez a sóhaj majd belőletek is felszáll hamarosan, ha elolvassátok az alábbi interjút, amit Zsolttal, a Mappa vezetőjével készítettünk… Akkor majd megértitek, miért tört fel az imént a kérdezőből, azaz belőlem is ez a mondat. Példaértékű ez a fajta gondolkodásmód, és maga a Mappa Club is, mely minden jel szerint továbbra is a progresszió és az underground egyik legerősebb zászlóshajója marad a magyar könnyűzenei életnek, ami - ha belegondolunk - nem is olyan könnyű már manapság… A Mappa hamarosan 9 éves lesz. Hogy nem rémlik ilyen régről a név? Erre a talányra és még sok minden másra is megtaláljátok a választ az alábbiakban.
  Bővebben
 • RICHIE HAWTIN interjú!

  Több mint 5 év után, az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztiválon lép fel újra Budapesten a techno élő legendája, Richie Hawtin. A kanadai művészt Angliában sikerült pár percre telefonvégre kapnunk.
  Bővebben
 • Above and Beyond interjú

  Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
  Bővebben
 • TMX interjú

  A Kollektíva alapítójával TMX-el beszélgettünk, a napokban napvilágot látó Compact Disco remixe kapcsán, produceri munkáiról, a kezdetekről, a jelenről és a jövőbeni tervekről...
  Bővebben
« 1 2 3 4 5 »

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó