Pulzar

Party

Club Dream

Club Dream
Készült 2004. szeptember 25.

Club Dream

Ajánlott lemezek

  • Spirit & Inneractive újdonságok!

    Spirit a sötét hangzások, a zavart, stresszes Drum&Bass mestere, új szerzeményekkel visszatér saját labeljéhez, a 2002-ben alapított Ineractive-hez! Április/Május körül várható az új 12 számos CD, valamint a 4 darabos vinil!

Party stílusa

  • Tech-house

  • Minimal

    A klasszikus techno mellett egyre nagyobb teret hódított magának a minimal hangzás, a minimal techno.
  • Techno

    Az első időszakban általában a Roland TB303/TR808 / TR909 dobhangmintákból egyszerű 4/4-es lábdobbal, és az első analóg szintetizátorokkal majd virtual analog hangszerekkel készítették a művészek ilyen stílusú zenét.

Kapcsolódó cikkek

  • Audio Control: újratöltve!

    A show-nak folytatódnia kell – Freddie Mercury örökérvényű refrénje most az Audio Control Radio Show esetében is értelmet nyert, hiszen a lassan négy éve életre hívott elektronikus zenei projekt újabb reinkarnáció után a megszokott koncepcióval és minőséggel, de természetesen a lehető legfrissebb tartalmakkal ezen túl a Lounge Radio felhozatalát erősíti minden szerdán éjjel, 24h-tól kerek egy órán keresztül.
  • Audio Control: újratöltve

    A show-nak folytatódnia kell – Freddie Mercury örökérvényű refrénje most az Audio Control Radio Show esetében is értelmet nyert, hiszen a lassan négy éve életre hívott elektronikus zenei projekt újabb reinkarnáció után a megszokott koncepcióval és minőséggel, de természetesen a lehető legfrissebb tartalmakkal ezen túl a Lounge Radio felhozatalát erősíti minden szerdán éjjel, 24h-tól kerek egy órán keresztül.
  • Steve Lawler interjú

    Steve Lawlerről már annyi mindent tudunk, hogy szinte nem lehet róla újat mondani, s mégis, ő mindig mond valami újat… a zenéjével legalábbis üzembiztosan. Nekünk most sikerült fondorlatos kérdésekkel néhány hitvallásszerű, örökérvényű mondatot kimondatnunk vele. Megtudhatjátok például, melyik az egyetlen klub a világon, ahova akkor is elmegy néha, ha nem lép fel, s hogy milyen új fogással készül megújítani eddigi zenei hangzását. Persze, mi is tudtunk neki újat mondani… Steve hamarosan a Mecsek Rallye – IRC kapcsán látogat el Magyarországra, melynek a Pécsi Expón megrendezendő szeptember 10-i Electronic Seasosns Festival a hivatalos party-ja lesz.
  • Trombitás a house-tetőn - interjú Zack Marullóval

    Zack Marullo 2010-ben több nagy lépést is tett, legutóbb pedig Tommyboy remixversenyén indulva aratott győzelmet. A nemzetközi mezőny erős volt, a bírák szigorúak, így az izgalom is szinte tapintható volt. Egy fordulatokban gazdag év végén a versenyről, a zeneírásról és még sok egyébről faggattuk a győztes remixert…
  • Zack Marullo nyerte Tommyboy és a Findremix.com pályázatát

    Több mint 130 induló közül, erős nemzetközi mezőnyben győzött Zack Marullo a Pornostar és a Findremix közös remixversenyén. A feldolgozásra meghirdetett felvétel Tommyboy-tól a Paradise House volt…
  • Terry Granttel egy EP-n: újabb Zack Marullo zene bizsergeti a füleket

    Éppen egy hónapja jelent meg a Nightshade Music jóvoltából Keen Snake-től a Did I Know EP. Akkor még nem is csináltunk ebből nagy ügyet, bár a szakma és a jó barátok többen megjegyezték, hogy Terry Granttel klassz dolog egy EP-re kerülni… Zack Marullo remixe is felkerült ugyanis erre a kiadványra.
  • Zenebűvészek a változatosság jegyében az októberi Audio Controlban

    Izgalmas felhozatallal kecsegtet ebben a hónapban is a Nugen Fm-en hallható Audio Control Radio Show.
  • Pokolian jó bulik a minőségi zenék jegyében: Club Hell, Siófok

    Végre beindult valami igazán minőségi kezdeményezés Siófokon: Zack Marullo, Black Diamond és Luie a CLUB HELLben! Az utóbbi időben visszaszorult az igényes zenék színtere nyári partik fellegvárának tartott balatoni városban.
  • Audio Control Zack Marullo & friends

    Az Audio Control sikersztorija másfél éve kezdődött. Zack Marullo rádiós műsora azóta a minőség szimbólumává vált a hazai palettán.
  • Beindul kelet Magyarország is?

    A keleti régióban legalábbis bolondnak nézik azt, aki elektronikus zenében bármit is el akar érni.
  • Íme We Love Space 2009-es line-up-ja!

    Az ibizai, vasárnapokon hetente megrendezett We Love Space meghirdette a teljes line-upot az elkövetkezendő szezonra.
  • Hallgatnivaló a Stigmás fiúktól

    Immáron elérhető Ramone és Martin Justmusic webrádióban játszott szettje, a srácok október 17-én voltak a Schiipman-féle Bonus Track c. műsor vendégei. Füleld Te is a Nagyfőnök és a Kis Herceg ütemeit, rázd magad a szobádban, kocsidban, vagy ahol épp fejbevág a groove!
  • FREEE Night a Pulzáron - két csajjal

    A hónap első péntekén ismét beveszi a Freee a gödöllői Másik rádió Pulzár c. műsorát! Ezúttal két kedves női hang terjed majd (a magazin részéről) az éterben: újságunk régi írója, Nagy Ágica és Balogh Edit 'Tide' lesznek a műsor interjúalanyai.
  • Nathan Fake és Dinky a Justmusic.fm-en

    Szombaton, még a Stigmatech presents Room106 parti kezdete előtt hangoljatok a www.justmusic.fm -re, hiszen 20.00-tól a Warm Up! c. műsorban Dinky fogja húzni a talpalávalót, illetve terveink szerint 21.00 körül Nathan Fake is megérkezik a stúdióba egy beszélgetés erejéig! Később Dinky a Radió Café adásában ad interjút, valamikor 22.00 magasságában. Az időzítés tökéletes, hiszen Nathan Fake fellépése pontban éjfélkor kezdődik az A38-on, őt és Vincent Oliver-t Dinky követi 01.00-kor.
  • A jegyelővétel megkezdődött

    Megkezdődött a jegyelővétel a Stigmatech presents Room106 @ Budapest c. partira, melynek külföldi sztárvendégei Nathan Fake és Dinky. A jegyeket az Underground Records-ban (Bp. VI. Király u. 54. www.urec.hu +36-1-479-1030) és az Aktrecords-ban (Bp. V. Múzeum krt. 7. www.aktrecords.hu +36-1-266-3080) szerezhetitek be 2500 fortintos áron. A Stigmatech-hez kapcsolódó hír, hogy a www.stigmatech.com ra felkerült Ramone és Martin új mixe, a felvezetés újabb lépéseként.

Archív partyajánlók

  • [2007-07-28] Stigmatech presents - Ramone birthday.
    @ Barokko, Budapest

  • [2005-07-29] Tony Rohr (Stigmatech pres.)
    @ Aquaréna

    „Nagyon ritkán tapasztaltunk ilyen jó minőségű technikát kis hazánkban, ezt nem csak a mi, hanem több, a bulin részt vevő barátunk is hasonlóképp érezte!” - (Beats.hu beszámoló) „A Stigmatech csapat feladta a leckét az összes buliszervezőnek, hogy is kell igényesen és profin party-t szervezni.” - (Clubzone.hu beszámoló)
  • [2005-07-02] Toni Rios & Tobi Neumann
    @ Aquaréna

    2005. július 2-án a mogyoródi Aquaréna látja vendégül a Cocoon két ismert- és elismert művészét, Toni Riost és Tobi Neumannt. Egy csodálatos helyszín és két kiváló vendég-lemezlovas, ez a párosítás valószínűleg sokakat Mogyoródra csábít majd ezen a (remélhetőleg) forró nyári éjszakán. A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő 2000 forint lesz. További infoval hamarosan újra jelentkezünk!

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó