Pulzar

Partyajánló

Impulse & Playground Events pres.: MAKEBO @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2023. december 29.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Electronic
Impulse & Playground Events pres.: MAKEBOMAKEBO az ANJUNADEEP és a Lee Burridge nevéhez köthető, műfajvezető label, az ALL DAY I DREAM Üdvöskéje először látogat el Magyarországra, így igazi zenei csemege mellett készülhetünk az év közelgő lezárására.Akvárium Klub

Impulse & Playground Events pres.: MAKEBO @ Akvárium Klub

MAKEBO az ANJUNADEEP és a Lee Burridge nevéhez köthető, műfajvezető label, az ALL DAY I DREAM Üdvöskéje először látogat el Magyarországra, így igazi zenei csemege mellett készülhetünk az év közelgő lezárására.

Makebo dj és producer, aki egyedi látásmóddal érti és fedezi fel az intellektuális elektronikus hangzás felépítését és lényegét, átültetve azt minden munkájába. Egy zenész, aki feltörte a deep- és organic house egyedi kódját. Alkotásai a pillanat tiszta felismerésének folyamát nyitják meg,a kifinomult groove-ok és a minimalista atmoszféra utánozhatatlan hangfolyamot teremt, és felfedi a művész belső világát. Az ibizai fellépések mellett folyamatosak zenei megjelenései, a stílus meghatározó alakjaival (Amonita, Gorje Hewek, Volen Sentir, stb) közös alkotásai is kiemelt figyelmet érdemelnek! A Makebo képviselte stílus(ok) szerelmeseinek szinte kihagyhatatlan a decemberi partinaptárból!

Jegyek:
Super Early Bird: 4000HUF
Early Bird: 4500HUF
Elővételes Online: 5500HUF
Helyszíni jegy: 6500HUF

www.facebook.com/​events/​151198968080960/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó