Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling & Cinema Hall pres. MARSH @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2023. április 22.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House
Budapest Calling & Cinema Hall pres. MARSHAz 𝗔𝗻𝗷𝘂𝗻𝗮𝗱𝗲𝗲𝗽 rajongók egyik nagy kedvence, 𝗠𝗔𝗥𝗦𝗛 idén is visszatér hozzánk, hogy bemutassa legújabb albumát, az Endless-t! Ráadásul vele tart jó barátja, az amerikai 𝗡𝗼𝘅 𝗩𝗮𝗵𝗻 is!Cinema Hall

Budapest Calling & Cinema Hall pres. MARSH @ Cinema Hall

Az 𝗔𝗻𝗷𝘂𝗻𝗮𝗱𝗲𝗲𝗽 rajongók egyik nagy kedvence, 𝗠𝗔𝗥𝗦𝗛 idén is visszatér hozzánk, hogy bemutassa legújabb albumát, az Endless-t! Ráadásul vele tart jó barátja, az amerikai 𝗡𝗼𝘅 𝗩𝗮𝗵𝗻 is!

Az albumról már megjelent mézesmadzag gyanánt 4 szám: ’All Night Long’, ’Reminiscent’, ’Blue’ és ’Touch The Sky’ –mindegyik igazi bulis klubzene, utánozhatatlanul Marsh-os hangzásvilágban, amire garantáltan szét fogjuk ugrálni a Cinema Hall-t örömünkben!

Február 3-án végre megjelenik az album teljes egészében, így testileg és lelkileg is felkészülhetünk az áprilisi bulira!

2021-ben a Halászbástyán debütált nálunk Marsh, majd tavaly ismét egy felejthetetlenül vidám hangulatú és napsütötte bulin lépett fel a Romkert táncterén.

 

Idén éjszaka a Cinema Hall-ban fog fellépni, így biztosan elkapja majd az éjszakai klub hangulata és alaposan meg fog minket táncoltatni.

Marsh mellett egy másik Anjunadeep üstökös, 𝗡𝗼𝘅 𝗩𝗮𝗵𝗻 is érkezik majd! Nagyon kíváncsiak vagyunk rá is, régóta szeretnénk már itthon látni Őt, hiszen az olyan finom megjelenéseivel, mint a Marsh-al közös számai, pl. a ’Come Together’, vagy a ’Dream of Love’ belopta magát a szívünkbe! 

 

Nagyon sokszínű művész Ő is, kíváncsiak vagyunk, mivel készül! 

Csak hogy kellőképpen változatos legyen a zenei paletta és hogy mindenki megtalálja a számára kedvenc Anjunas hangzását, a line-up-ot tovább fogja erősíteni 𝗦𝘂𝗻𝗻𝘆 𝗟𝗮𝘅 is!

Nemzeti büszkeségünknek nemrég jelent meg az 𝗔𝗻𝗷𝘂𝗻𝗮𝗯𝗲𝗮𝘁𝘀-en 2 új kisalbumba, a ’Ruby’ és az ’Emerald’: a rajtuk található zenék mindegyike felér az albumoknak nevet adó drágakövekkel. 

Az ’Ayahuasca’-t és az ’Emerald’-ot már hallhattátok élőben Sunny-tól a tavaly novemberi Ben Böhmer turnén, óriásit szóltak akkor és most is fantasztikus lesz újra hallani őket! 

A bemelegítésről a Budapest Calling életstílust leginkább képviselő páros, az 𝗜𝗻𝗱𝗶𝗴𝗼 𝗧𝗵𝗲𝗼𝗿𝘆 fog gondoskodni ezúttal is! 

 

𝗟𝗶𝗻𝗲 𝘂𝗽

Marsh

Nox Vahn

Sunny Lax

Indigo Theory

 

𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀

https://bit.ly/Marsh_NoxVahn_April22

www.facebook.com/​events/​1130446837641776/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó