Pulzar

Partyajánló

Witty Tunes Showcase w/ Christian Burkhardt @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2022. augusztus 19.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Techno
Witty Tunes Showcase w/ Christian BurkhardtA Witty Tunes egy washingtoni székhelyű lemezkiadó, amely 2007-ben kezdte működését. Elérve a 400 digitális megjelenést és olyan neveket a szakmába emelve, mint Metodi Hristov, Cuartero, ANNA, Wade vagy Pavel Petrov, a kiadó idejét látta elindítani saját bulisorozatát, amely a világ számos országába hozza el a minőségi House zene legjavát.Akvárium Lokál

Witty Tunes Showcase w/ Christian Burkhardt @ Akvárium Lokál

A Witty Tunes egy washingtoni székhelyű lemezkiadó, amely 2007-ben kezdte működését. Elérve a 400 digitális megjelenést és olyan neveket a szakmába emelve, mint Metodi Hristov, Cuartero, ANNA, Wade vagy Pavel Petrov, a kiadó idejét látta elindítani saját bulisorozatát, amely a világ számos országába hozza el a minőségi House zene legjavát.

Az első esemény a németországi Christian Burkhardt vendégszereplésével veszi kezdetét Budapest legnépszerűbb szórakozóhelyén, az Akvárium Klubban. A frankfurti lemezlovas és producer munkásságát a zenei sokszínűség jellemzi, ledöntve a House és Techno műfaj közötti határokat és kiválóan ötvözve a két zenei irányzatot. Christian az évek során már minden kontinenset végig turnézott és több éves kihagyás után tér újra vissza Magyarországra, az Akvárium falai közé.

Az esemény hazai supportjáról Tolo, a LavaLava sorozat alapítója és No Else, a Witty Tunes kiadó oszlopos tagja gondoskodik majd augusztus 19-én.

Jegyinfó: HAMAROSAN!

www.facebook.com/​events/​586808786181134/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó