Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Reznik (keinemusik)

Fellépők
Továbbá még: MULYA
Dátum 2020. február 15.
Stílus House
Sobekin w/ Reznik (keinemusik)A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Reznik (keinemusik)

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

A Lipcséből származó Reznik első DJ fellépései még a kétezres évek elejére tehetők, az élénk és kifinomult helyi szcéna nagy hatással volt rá karrierje kezdetén.

2009-ben, néhány évvel Berlinbe költözését követően alapította meg Rampa, Adam Port, &ME, Reznik, Monja Gentschow grafikus  valamint a később kilépett David Mayer a Keinemusik csapatot, ahol néhány évig label managerként dolgozott. Alapítóként ma is a csapat szerves része, és háttéremberből előlépve egyre több önálló bulit is vállal. 

Dj szettjeiben a grooveos, lélekkel teli zenék mellett detroiti vagy disco elemek is felfedezhetőek, de nem megy a szomszédba egy- két finomabb techno darabért sem.

Sobek; ,,Rezniket már több keinemusik all night long bulin hallottam, nagyon jó szelektor és az insta kontentje is zseniális.Stílus!“

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

Line up:
Reznik

Sobek

MULYA


Belépő:
Elővétel és 24:00 előtt - 2000HUF / 7EUR
24:00 után - 3000HUF / 10EUR

Elővétel: https://www.residentadvisor.net/events/1382278

www.facebook.com/​events/​667283124048575/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó