Pulzar

Partyajánló

Cinema Hall & PrimeFM pres. Nick Warren @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2019. december 6.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House
Cinema Hall & PrimeFM pres. Nick WarrenNick Warren nálunk is bemutatja új albumát! A The Soundgarden dupla mixalbum december 6-án kerül a Cinema Hall falai közé.Cinema Hall

Cinema Hall & PrimeFM pres. Nick Warren @ Cinema Hall

Nick Warren nálunk is bemutatja új albumát!

A The Soundgarden dupla mixalbum december 6-án kerül a Cinema Hall falai közé.

Nick Warren lassan már a télapót játszhatná, de a korosodó elektronikus zenei úttörőn egyelőre mégsem fog az idő. Ő inkább marad a tőle megszokott DJ/producer szerepben és az idei december 6-i Miklós napon is inkább a DJ pultba áll Budapesten.

Nem is igazán állna neki jól a piros jelmez, bezzeg a színpadi emelvény és az éjszakai fények, na meg a minőségi hangörvényeket közvetítő Martin Audio hangrendszer, ami a Cinema Hall téröltését megoldja, DJ-től a közönségig…

Nick látogatása két apropóra fűzhető fel ezen a közelgő péntek éjszakán: 1. Idén 20 éves az általa készített Global Underground 011 – Nick Warren Budapest mixalbum, ami 1999-ben felhelyezte hazánkat a világ elektronikus zenei térképére. 2. Október közepén megjelent új dupla lemezes mixalbuma, a The Soundgarden és ezt nem rest nálunk is bemutatni.

Az élő legenda ráadásul nem érkezik egyedül, mert a The Soundgarden albumra két ízben is közreműködő egyiptomi Black 8 is vele tart, hogy a Prime FM invitálásában újfent elvarázsolja a hazai klubbereket, azzal a stílussal és eleganciával, mellyel már lassan 30 éve szereti megörvendezteti a mindenkori közönséget.

A Cinema Hall falai közé szinte már haza érkezik, ezért talán még nagyobb melegséggel és persze táncolást nélkülözhetetlen zenéivel fogad majd minket, melyre még néhány jegyet elcsíphetünk elővételben.

Line up:

NICK WARREN (UK)
Black 8
Rich

Jegyek/tickets > http://bit.ly/2PpOJKQ
Early bird > 3500Ft
Pre sale I. > 4000Ft
Pre Sale II. > 4500Ft
Pre Sale III. > 5000Ft
VIP I. > 6000Ft
VIP II. > 7000Ft
VIP III. > 8000Ft

www.facebook.com/​events/​798258940577377/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó