Pulzar

Partyajánló

Paraíso presents Chelina Manuhutu

Fellépők
Dátum 2019. november 29.
Stílus House
Paraíso presents Chelina ManuhutuChelina Manuhutu folytatja a Heaven Club house forgatagú sorozatát. A hangulatot az Elrow bulikat is megjárt szépséggel borítékolhatjuk.

Paraíso presents Chelina Manuhutu

Chelina Manuhutu folytatja a Heaven Club house forgatagú sorozatát.

A hangulatot az Elrow bulikat is megjárt szépséggel borítékolhatjuk.

Enzo Siragusa remek formában volt, amikor október közepén megnyitotta Budapest egyik legújabb, legpazarabb belvárosi klubjának house sorozatát. A Heaven Club tánctere szinte forró volt, és a Paraíso címre keresztelt sorozat elérte az álomba illő színes fesztiválforgatagot.

A folytatásra számíthattunk, de már nem kell tovább várakoznunk, mivel november 29-én, péntek éjszaka, még a tél beköszönése előtt egy újabb perzselő éjszaka vár ránk a Vörösmarty tér egyik szegletében található (Deák Ferenc utca 5.) földalatti térben, melynek kormányzását a holland, modellből tech-house producerré avanzsált szépségre bízták.

Chelina Manuhutu ugyanis 10 éven keresztül dolgozott modellként, de a családi vonalon olyan erős zenei gyökerekkel rendelkezik, hogy egy balesetet követően inkább a dallamok megélésére helyezte a fókuszt. Ez olyannyira bevált nála, hogy jelenleg Hollandia egyik legizgalmasabb zenei exportjaként emlegethetjük, aki Ibizán él és nyilván zenél is ott.

A Pacha Ibiza, a Blue Marlin, a spanyolországi Elrow, az Ultra Music Festival, és világszerte rangos klubok közönsége találkozhatott már vele, most pedig a Paraíso közönségét igyekszik majd a fellegek fölé repíteni, ahova James Cole és Candyman kísérik majd el ezen az úton.

A tökéletes programhoz a Heaven Club professzionális hang- és fénytechnikája, valamint a különleges vizuális élmény társul, melyek nagyon jó őszi szezonzárót ígérnek külön-külön is, nem még így, együtt!

Az eseményre online is vásárolhatunk jegyet, itt pedig álljon egy live szett, ahol Chelina kitekerte a maximumot a buliból:

https:/​/​www.youtube.com/​watch?v=vYolbjgl_Gw

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2020-03-14] Octopus w/ KlangKarussell (AT)
   

  Alig telt el pár hét Gioli & Assia totál telt házas csodafellépése óta, mi máris két fokozattal feljebb kapcsolunk! Külföldi vendégeink ezúttal a Salzburgi Klangkarussell duó, akik dallamos house zenéjükkel pár év alatt teljesen meghódították az egész világot!
 • [2020-03-06] Octopus ■ #TechnOrgasm
   

  A közkedvelt budapesti Octopus bulisorozat ezúttal hivatalosan is a mennyekbe repít a legvidámabb #tech_house és a kőkemény #techno zenékkel! Kedvenc polipunk ezúttal óriás merülést hajt végre, hiszen Budapest egyik legnagyobb klubját fogja magával rántani és elragadott lelketlen kalózókkal telepakolni! A Heaven Club Budapest teljes fedélzete retteghet, hiszen felbőszült polipunk mindent be fog vetni, hogy rabul ejtse a vendégeket!
 • [2019-12-31] Happy! - New year party by BOOM
   

  Ukrán tech house szépséggel karöltve vág az újévnek a Heaven Club. Aki ráadásul a világ 14. legkedveltebb női fellépője.
 • [2019-12-07] Deep Café// Deep in Heaven Party
   

  A nagy sikernek örvendő szezonnyitónk után ismét hatalmas durranással készülünk Nektek! Az idei év mi mást tartogathat még számunkra? Készüljetek fel, nem mással jövünk, mint MR. DEEP CAFÉ, NIGEL STATELY születésnapi ramazurijával!
 • [2019-10-11] P A R A Í S O pres. Enzo Siragusa
   

  Enzo Siragusa indítja Budapest friss klubjának house sorozatát. A HEAVEN tánctere tökéletes helyszíne lesz ennek a remek zenei találkozásnak!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó