Pulzar

Partyajánló

Happy! - New year party by BOOM

Fellépők
Dátum 2019. december 31.
Stílus Tech-house
Happy! - New year party by BOOMUkrán tech house szépséggel karöltve vág az újévnek a Heaven Club. Aki ráadásul a világ 14. legkedveltebb női fellépője.

Happy! - New year party by BOOM

Ukrán tech house szépséggel karöltve vág az újévnek a Heaven Club.
Aki ráadásul a világ 14. legkedveltebb női fellépője.

Még csupán három hónapja, hogy a Heaven Club megnyitotta kapuit Budapest frekventált részén, a Vörösmarty tér közvetlen szomszédságában, de már most jól látszik, hogy Ike Therry, a klub vezetője mindent megtesz azért, hogy a közönség jól érezze magát.

Egészen szilveszterig, szinte minden ujjunkra jut egy esemény a földalatti mennyországban, és ebből nem lehet kivétel a szilveszter sem. A novemberi Chelina Manuhutu őrület után most is egy Djane érkezik a pultba, hogy lezárja az évet, megnyissa 2020-at, hatalmas partyval, élő szaxofon játékkal, táncosokkal, konfektivel és rengeteg pezsgővel fűszerezve.

A történetesen nevében is Djane Da Queen művésznév mögött az Ukrajnából érkező szépséget, Olga Korolova-t üdvözölhetjük, aki nem csak bájával, hanem nemzetközi fellépéseivel is kiérdemelte az elmúlt években felé irányuló figyelmet.

Nagyjából 70 országban lépett már fel világszerte, így nem meglepő, hogy az előző évek után is ott van a világ TOP 100 női fellépői rangsorának elején. Idén Európában a 9., míg nemzetközileg a 14. helyre került.

Tehát, egy igazi kuriózummal vehetünk búcsút az évtől, ahol a mosolygás nem kötelező lesz, hanem önfeledten előkerülő érzelem, miközben tucatnyi koccintással karöltve engedhetjük bele magunkat a féktelen szilveszteri hangulatba.

Asztalt foglalni még időben érdemes, és a jegyeket is jó beszerezni, mert ez a belvárosi szilveszter egyértelműen teltházra van ítélve! Így kíván boldog 2020-at a Heaven Club Budapest!

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2020-03-14] Octopus w/ KlangKarussell (AT)
     

    Alig telt el pár hét Gioli & Assia totál telt házas csodafellépése óta, mi máris két fokozattal feljebb kapcsolunk! Külföldi vendégeink ezúttal a Salzburgi Klangkarussell duó, akik dallamos house zenéjükkel pár év alatt teljesen meghódították az egész világot!
  • [2020-03-06] Octopus ■ #TechnOrgasm
     

    A közkedvelt budapesti Octopus bulisorozat ezúttal hivatalosan is a mennyekbe repít a legvidámabb #tech_house és a kőkemény #techno zenékkel! Kedvenc polipunk ezúttal óriás merülést hajt végre, hiszen Budapest egyik legnagyobb klubját fogja magával rántani és elragadott lelketlen kalózókkal telepakolni! A Heaven Club Budapest teljes fedélzete retteghet, hiszen felbőszült polipunk mindent be fog vetni, hogy rabul ejtse a vendégeket!
  • [2019-12-07] Deep Café// Deep in Heaven Party
     

    A nagy sikernek örvendő szezonnyitónk után ismét hatalmas durranással készülünk Nektek! Az idei év mi mást tartogathat még számunkra? Készüljetek fel, nem mással jövünk, mint MR. DEEP CAFÉ, NIGEL STATELY születésnapi ramazurijával!
  • [2019-11-29] Paraíso presents Chelina Manuhutu
     

    Chelina Manuhutu folytatja a Heaven Club house forgatagú sorozatát. A hangulatot az Elrow bulikat is megjárt szépséggel borítékolhatjuk.
  • [2019-10-11] P A R A Í S O pres. Enzo Siragusa
     

    Enzo Siragusa indítja Budapest friss klubjának house sorozatát. A HEAVEN tánctere tökéletes helyszíne lesz ennek a remek zenei találkozásnak!

Ajánlott rádiók a partyhoz

  • Prime FM

    A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.
  • TechnoBase.FM

    24h Techno, Dance, Trance, House and More

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó