Pulzar

Partyajánló

P A R A Í S O pres. Enzo Siragusa

Fellépők
Dátum 2019. október 11.
Stílus House
P A R A Í S O pres. Enzo SiragusaEnzo Siragusa indítja Budapest friss klubjának house sorozatát. A HEAVEN tánctere tökéletes helyszíne lesz ennek a remek zenei találkozásnak!

P A R A Í S O pres. Enzo Siragusa

Enzo Siragusa indítja Budapest friss klubjának house sorozatát.

A HEAVEN tánctere tökéletes helyszíne lesz ennek a remek zenei találkozásnak!

Még csak alig pár hete, hogy megnyitott Budapest legújabb tágas, belvárosi szórakozó tere, a Heaven Club, már olyan programot kapunk a szervezőktől, ami a minőségi vonalról érkező house egyensúlyozásra épít.

A sorozat fantázianeve a Paraíso, mely a house paradicsomi hangulatát hivatott közvetíteni a maga felszabadult légkörével, az európai színvonalú klubfeltételekkel, extra látvány- és show elemekkel kiegészítve a fellépők által megteremtett atmoszférát.

Első alkalommal rögtön a Londonból érkező Enzo Siragusa-val léphetünk ki a megszokott hétköznapokból, aki állandó nemzetközi jelenléte mellett szülővárosának fontos szereplője, már, ami az elektronikus zenei színteret illeti.

Enzo nem csak a Fuse London rezidense, valamint a Fuse kiadó termékeny producere, hanem a Fuse London party sorozat indítója is. A több soron történő zenei tevékenység mellett ugyanakkor volt ideje arra is, hogy idén elkészüljön első albuma is. Az ’A Decade Of Rave’ jól jellemzi stílusát, ami a deep house-tól egészen a könnyebb techno ütemekig bármikor kiterjedhet.

Izgalmas, egyben örömteli szettre számíthatunk tőle október 11-én, pénteken éjszaka, és az is fontos tudnivaló, hogy ezen az éjszakán három hazai house őrült is csatlakozik mellé a Heaven pultjában.

Jaffa Surfa talán a legszélesebb körben ismert house szelektorként kiváló társa lesz a közönség táncos utaztatásában, míg a MOOD sorozat két house zsonglőre, Stereostrip és Teomo is elhúzza majd a hevesebb hangulatot eredményező megindításait.

A remek hétlevezetésre már elővételben kaphatók jegyek, ami után már csak be kell sétálnunk az 5. kerületi Deák Ferenc utca 5. szám alatt található klubmenyországba!

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2020-03-14] Octopus w/ KlangKarussell (AT)
     

    Alig telt el pár hét Gioli & Assia totál telt házas csodafellépése óta, mi máris két fokozattal feljebb kapcsolunk! Külföldi vendégeink ezúttal a Salzburgi Klangkarussell duó, akik dallamos house zenéjükkel pár év alatt teljesen meghódították az egész világot!
  • [2020-03-06] Octopus ■ #TechnOrgasm
     

    A közkedvelt budapesti Octopus bulisorozat ezúttal hivatalosan is a mennyekbe repít a legvidámabb #tech_house és a kőkemény #techno zenékkel! Kedvenc polipunk ezúttal óriás merülést hajt végre, hiszen Budapest egyik legnagyobb klubját fogja magával rántani és elragadott lelketlen kalózókkal telepakolni! A Heaven Club Budapest teljes fedélzete retteghet, hiszen felbőszült polipunk mindent be fog vetni, hogy rabul ejtse a vendégeket!
  • [2019-12-31] Happy! - New year party by BOOM
     

    Ukrán tech house szépséggel karöltve vág az újévnek a Heaven Club. Aki ráadásul a világ 14. legkedveltebb női fellépője.
  • [2019-12-07] Deep Café// Deep in Heaven Party
     

    A nagy sikernek örvendő szezonnyitónk után ismét hatalmas durranással készülünk Nektek! Az idei év mi mást tartogathat még számunkra? Készüljetek fel, nem mással jövünk, mint MR. DEEP CAFÉ, NIGEL STATELY születésnapi ramazurijával!
  • [2019-11-29] Paraíso presents Chelina Manuhutu
     

    Chelina Manuhutu folytatja a Heaven Club house forgatagú sorozatát. A hangulatot az Elrow bulikat is megjárt szépséggel borítékolhatjuk.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó