Pulzar

Partyajánló

Octopus w/ KlangKarussell (AT)

Fellépők
Dátum 2020. március 14.
Stílus House
Octopus w/ KlangKarussell (AT)Alig telt el pár hét Gioli & Assia totál telt házas csodafellépése óta, mi máris két fokozattal feljebb kapcsolunk! Külföldi vendégeink ezúttal a Salzburgi Klangkarussell duó, akik dallamos house zenéjükkel pár év alatt teljesen meghódították az egész világot!

Octopus w/ KlangKarussell (AT)

Alig telt el pár hét Gioli & Assia totál telt házas csodafellépése óta, mi máris két fokozattal feljebb kapcsolunk! Külföldi vendégeink ezúttal a Salzburgi Klangkarussell duó, akik dallamos house zenéjükkel pár év alatt teljesen meghódították az egész világot!

Az már biztos, hogy március 14-én a hónap (vagy talán az év) egyik legigényesebb és legizgalmasabb house bulijával vár mindenkit az Octopus & Klangkarussell duó a Heaven Club Budapestben! A belváros legújabb nagyklubja tökéletes hangrendszerrel, lélegzetelállító VIP emelettel és a legmodernebb fény és színpadi technikával van megáldva! A bulin olyan közismert hazai fellépők kísérik külföldi kedvenceinket, mint Botek, a Bamboleo páros vagy éppen a csodaszép Janett.

◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤◢◤

? Klangkarussell (AT)
? Botek (HU)
? Bamboleo (Octopus - HU)
? Janett (Octopus - HU)

▼ Helyszín: Heaven Club Budapest
▼ Dátum: 2020.03.14
▼ Jegyek: https:/​/​cooltix.hu/​event/​5e38503f64178d0016f06123?

www.facebook.com/​events/​heaven-club-budapest/​octopus-w-klangkarussell-at/​453434805542454/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2020-03-06] Octopus ■ #TechnOrgasm
   

  A közkedvelt budapesti Octopus bulisorozat ezúttal hivatalosan is a mennyekbe repít a legvidámabb #tech_house és a kőkemény #techno zenékkel! Kedvenc polipunk ezúttal óriás merülést hajt végre, hiszen Budapest egyik legnagyobb klubját fogja magával rántani és elragadott lelketlen kalózókkal telepakolni! A Heaven Club Budapest teljes fedélzete retteghet, hiszen felbőszült polipunk mindent be fog vetni, hogy rabul ejtse a vendégeket!
 • [2019-12-31] Happy! - New year party by BOOM
   

  Ukrán tech house szépséggel karöltve vág az újévnek a Heaven Club. Aki ráadásul a világ 14. legkedveltebb női fellépője.
 • [2019-12-07] Deep Café// Deep in Heaven Party
   

  A nagy sikernek örvendő szezonnyitónk után ismét hatalmas durranással készülünk Nektek! Az idei év mi mást tartogathat még számunkra? Készüljetek fel, nem mással jövünk, mint MR. DEEP CAFÉ, NIGEL STATELY születésnapi ramazurijával!
 • [2019-11-29] Paraíso presents Chelina Manuhutu
   

  Chelina Manuhutu folytatja a Heaven Club house forgatagú sorozatát. A hangulatot az Elrow bulikat is megjárt szépséggel borítékolhatjuk.
 • [2019-10-11] P A R A Í S O pres. Enzo Siragusa
   

  Enzo Siragusa indítja Budapest friss klubjának house sorozatát. A HEAVEN tánctere tökéletes helyszíne lesz ennek a remek zenei találkozásnak!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó