Pulzar

Partyajánlók

2020. március 14., szombat

2020. március 14., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

 • [2020-03-14] PRLLX pres. Mind Against & Eagles and Butterflies
   

  PRLLX is a brand new concept by Code 360 & Deep Night Sounds [Official] & Be Massive. Our mission is to serve a quality techno experience where daytime party eventually turns into dark night.
  Bővebben
 • [2020-03-14] Octopus w/ KlangKarussell (AT)
   

  Alig telt el pár hét Gioli & Assia totál telt házas csodafellépése óta, mi máris két fokozattal feljebb kapcsolunk! Külföldi vendégeink ezúttal a Salzburgi Klangkarussell duó, akik dallamos house zenéjükkel pár év alatt teljesen meghódították az egész világot!
  Bővebben
 • [2020-03-14] Next Level ■ Disciple Weekend - Day 2
   

  Next Level presents: DISCIPLE WEEKEND BUDAPEST - DAY 2

  Virtual Riot / Code: Pandorum / UZZI / D-JAHSTA
  Bővebben
 • [2020-03-14] Technokunst /// Rrose
  @ A38

  2011-ben Seth Horvitz, aki addig Sutekh néven volt aktív részese a nemzetközi szcénának fedezte fel művészi oldalának érzeki és nőies egyénét és felvette Marcel Duchamp francia festő által a body art korszakában használt Rrose művésznevet.
  Bővebben
 • [2020-03-14] Revolution of the SUN
   

  Jön a tavasz és a márciusi ifjak. Mi ezt méltó módon, egy forradalmi összefogással ünnepeljük meg, az estét pedig Outsiders album bemutatójával koronázzuk meg. Gyertek, üdvözöljük a tavaszi NAPot együtt!
  Bővebben
 • [2020-03-14] LÄRM ▩ ▩ Nemzeti Elektró
   

  Testtudományi álszakértők évtizedek óta a lehető legnegatívabb árnyalatban szólnak az elsavasodás jelenségéről. Elég volt! Nem kérünk többé a fake newsból! Ideje rendet tenni a fejekben! Kívánjuk továbbá a sok generikus technóbuliból az elektró-censura eltörlését, közös robotteherviselést, felelős négyszög- és fűrészfoghullámügyi ministeriumot, a vigyorgó sárga fejek képviseletét egyenlőség alapján!
  Bővebben
 • [2020-03-14] Sobekin w/ Aera (Innervisions)
   

  The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe.
  Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated ethnic-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
  Bővebben
 • [2020-03-14] BED Classic
   

  A Buddha árnyéka alatt újra összegyűlünk! A minőségi szórakoztatás fellegvára a budapesti éjszakában, ahol a lemezlovasok krémje szolgáltatta a legjobb tánczenéket, ez volt a BED...
  MÁRCIUS 14-én visszatérnek az emlékek!
  Bővebben
 • [2020-03-14] Secret Room 5th Birthday!
   

  5 éve jött egy közös ötlet, miszerint összerántjuk a válogatott legjobb barátokat, és csinálunk egy menő kis szobát ahol minden hétvégén a legjobb house zenékre bulizhatunk, együtt! Talán így 5 év távlatában most már ki is jelenthetjük hogy ez nagyjából sikerült is! Sok-sok régi-, + új barátság, megannyi átmókázott éjszaka, egy rakat fellépő, emlékek, és felejthetetlen pillanat...Ennek megkoronázásaképpen várunk titeket egy közös szülinapi ünneplésre március 14-én a SECRET ROOM-ban!
  Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó