Pulzar

Partyajánló

Sobekin w/ Minco (RISE)

Fellépők
Dátum 2019. november 23.
Stílus House
Sobekin w/ Minco (RISE)Sobekin – Világosság az éjszakában A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

Sobekin w/ Minco (RISE)

Sobekin – Világosság az éjszakában

A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.

MInco-t elég néhány másodpercig figyelni ahhoz, hogy megérthessük, ő az a fajta dj aki játékával azonnal pozitív hangulatot varázsol a tánctérre.

Togoi és guineai felmenőinek is köszünhetően a Berlinben felnőtt Minatha csak úgy szívta magába a ritmust legyen szó R'n'B-ről, new jack swingről, vagy akár rapről, sőt még vagányul táncolni is megtanult. A táncnál idővel a lemezgyűjtés majd játszás sokkal érdekesebbé vált; elkezdett djzni, és a kitünő szelekció a pult mögötti hihetetlen energiákkal párosulva hamar ismertté tette őt a nemzetközi színtéren is.

2016-ban vált a berlini afro house "intézmény" a RISE kollektíva tagjává, megtalálva így azt a közösséget, amely képes valódi hidat képezni az afrikai kontinens, és a globális klub kultúra között. Jelenleg a Watergate rezidense, és folyamatosan turnézik a W márka égisze alatt a föld körül.

Sobek: ,,Minathaval a tavaly decemberi Muting The Noise sessionön beszélgettünk hosszabban, hihetetlen energiái vannak, teljesen biztos voltam benne, hogy el kell hoznom egyszer Budapestre."

Éld meg a pillanatot, engedd el a telefonod!

www.facebook.com/​events/​755264524947028/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó