Pulzar

Partyajánló

Raveyard pres. Animal Holocaust (FR)

Fellépők
Dátum 2019. november 15.
Stílus Techno
Raveyard pres. Animal Holocaust (FR)Arra törekszünk, hogy újat mutassunk. Mármint úgy, hogy az ne a trendek vonalvezetésének lekövetése legyen, miközben azzal pózolunk mind a két haverunknak, hogy mennyire eredetiek vagyunk. Úgyhogy inkább eredeti produkciókat szeretnénk mutatni Budapestnek. Éppen ezért hívjuk a Dürer Kertbe a a francia újgenerációs techno egyik arcát, a Messe Noire Records alapító Animal Holocaustot, hogy halljunk is valamit abból az újszerű káoszból, amit magában hordoz a mély ambient és az ipari horizontok között, és amitől ennyire izgatottá teszi a közönséget.

Raveyard pres. Animal Holocaust (FR)

Arra törekszünk, hogy újat mutassunk. Mármint úgy, hogy az ne a trendek vonalvezetésének lekövetése legyen, miközben azzal pózolunk mind a két haverunknak, hogy mennyire eredetiek vagyunk. Úgyhogy inkább eredeti produkciókat szeretnénk mutatni Budapestnek. Éppen ezért hívjuk a Dürer Kertbe a a francia újgenerációs techno egyik arcát, a Messe Noire Records alapító Animal Holocaustot, hogy halljunk is valamit abból az újszerű káoszból, amit magában hordoz a mély ambient és az ipari horizontok között, és amitől ennyire izgatottá teszi a közönséget.

Persze a szupport sem fog elmaradni ettől a szellemiségtől, hiszen a kevésbé trendi, de annál masszívabb szlovák undergroundból fog érkezni Proxima B, az EBM szagú rave zenével Magyarországon talán elsőként felívelő karrierbe fogó Man + Machine, valamint a nemzetközi szinten is jegyzett, ámde független (és egyáltalán nem mellesleg magyar) Blackrod kiadó feje, Depthon is ott lesz a 041-ben.

Szóval így fog kinézni a november 15-e a Raveyardnál. Valami újszerű, valami sallangmentes, valami őszinte. Valami, ami lassacskán egy új közösséget kovácsol.

Lineup:

Animal Holocaust (FR)
Man + Machine
Proxima B (SK)
Depthon

Jegyek a helyszínen: 2500 HUF

www.facebook.com/​events/​524205464816588/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó