Pulzar

Partyajánló

Cinematiné 022 x Kaluki Edition

Fellépők
Dátum 2019. szeptember 21.
Stílus House, Techno
Cinematiné 022 x Kaluki EditionPaco Osuna és Giorgia Angiuli különleges live szettjét is magával hozza a szeptember. Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.

Cinematiné 022 x Kaluki Edition

Paco Osuna és Giorgia Angiuli különleges live szettjét is magával hozza a szeptember.

Ezek szerint remek nappali találkozásra számíthatunk kora ősszel, a 22. Cinematinén.

Igaz, még javában tart a nyár, a hőség utolsó tollvonásai hátra vannak, de közben már érdemes a figyelmünket az őszi szezon felé fordítani. Pláne akkor, amikor olyan programot kapunk, ahol a legendás Paco Osuna szettje és az egyik legizgalmasabb olasz női előadó, Giorgia Angiuli live fellépése is egy nappali esemény programjába kerül.

Egyértelműen ez nem lehet más, mint a Cinematiné, melynek 22. felvonásán nem csak a fent említett két fellépő, hanem az eseményhez most szorosan kapcsolódó Manchester-i kiadó, a Kaluki Musik Label két oszlopos tagja, Pete Zorba és Pirate Copy is visszatér a RIO táncterére, szeptember 21-én, szombaton!

Visszatérésük okán egyébként érdemes ránézni a Cinematinék fellépői renoméjára, ahol Paco Osuna az 54., Giorgia Angiuli pedig már az 55. lesz a sorban. Ez azt jelenti, hogy átlagban még mindig több mint 2 új fellépőt kaptunk és kapunk a nappali események specialistáitól, ami pazarrá teszi a Cinematinékat!

A spanyol szcéna tech-house, techno hőse várhatóan a buli végéért, az olasz csizma sarkában született színes egyéniség remélhetőleg a naplementéért felel majd, miközben a két angol és a hazai különítmény is hozzá teszi magát az újabb felejthetetlen, nappali élményszerzéshez!

Nem csoda, hogy a jegyek már rohamosan fogynak, melyekért érdemes ide sietni, miközben rákapcsolódunk Giorgia napnyugtás hanghullámaira:

https://www.youtube.com/watch?v=MpOG56E0VaQ


Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó