Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music pres. Miyagi

Fellépők
Dátum 2019. március 9.
Stílus House
Truesounds Music pres. MiyagiVannak dolgok, melyeket nem kell túlmagyarázni. Miyagi visszatérése pont ilyen... 2017 egyik legnagyobb őrületét varázsolta elénk ez a német lázadó ifjonc és zenei táltos, nem igazán találtuk a szavakat a produkciója után. Egy komplex utazás volt, 2 órás szettje alatt eljutottunk a tejútrendszerig és vissza.

Truesounds Music pres. Miyagi

Vannak dolgok, melyeket nem kell túlmagyarázni. Miyagi visszatérése pont ilyen... 2017 egyik legnagyobb őrületét varázsolta elénk ez a német lázadó ifjonc és zenei táltos, nem igazán találtuk a szavakat a produkciója után. Egy komplex utazás volt, 2 órás szettje alatt eljutottunk a tejútrendszerig és vissza.

Az elmúlt szűk másfél év alatt pedig még jobb és érettebb lett főhősünk, mi több tehetségével a Truesounds Music kiadót is támogatja, segít minket abban, hogy a világ újabb hírt kapjon létezésünkről. Hamarosan egy remix formájában debütál a labelünkön, ezért már őt is mint TSM artist-ot, avagy TSaládtagot üdvözölhetitek köreinkben.

Méltó felvezetése lesz ez a party az áprilisi TSM 15. szülinapi zsúrnak! Ezen az éjszakán úgy megindítjuk a tavaszt, hogy télig meg sem állunk :))

Line up:
Miyagi (Lost Diaries, SOSO)
Peter Makto
Gregory S
Davko

Jegyek: http://bit.ly/MIYAGI_TICKETS
Early bird: 2500 HUF
Kedvezményes online elővétel: 3000 HUF
Helyszínen: 3500 HUF

www.facebook.com/​events/​1133735993463215/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó