Pulzar

Partyajánló

Winterparade @ RIO Budapest

Fellépők
Dátum 2019. február 9.
Helyszín RIO Budapest
Stílus House
WinterparadeDuplán dupla zenei élményekkel örvendeztet meg minket a Cinematiné téli kiadása. Egyből két felvonásban, két-két vendég, a világ élvonaláról, a szórakoztatás csúcsáról ugrik be Budapestre, két helyszínre.RIO Budapest

Winterparade @ RIO Budapest

Duplán dupla zenei élményekkel örvendeztet meg minket a Cinematiné téli kiadása.

Egyből két felvonásban, két-két vendég, a világ élvonaláról, a szórakoztatás csúcsáról ugrik be Budapestre, két helyszínre.

Tavaly már sikeresen letesztelte téli kiadását a Cinematiné, az a csapat, akik nappalt csinálnak az éjszakából, bármikor, a legjobb minőségben. Ezt támasztja alá az is, hogy legutóbbi Danny Tengalia-s bulijuk után most egy maratoni Winterparade címmel terítenek a lábunk alá, kétszer két fellépővel, két helyszínen!

Az előző év februári télforrósítást követően egyértelmű volt, hogy az akkori főszereplő nem maradhat le most sem, de az angol Lee Burridge most kap egy hozzá igazán méltó társat a nappali szórakoztatás levezénylésében, még pedig a holland Matthew Dekay-t, akivel több közös kiadványuk és ők együtt is bejárták már a világot.

A RIO-ban február 9-én, szombat nappal történő, igazán kellemesnek ígérkező utazást követően természetesen nem ér véget a Cinematiné, hiszen jöhet az éjszakai folytatás, ezúttal a the new Cinema Hall-ban, ahol szintén két vendéget köszönhetünk a házban. Visszatér hozzánk tavalyi fellépése után az izgalmas svájci, Andrea Oliva, és a laza angol ifjú, Richy Ahmed is, hogy még jobban bevéssék emlékezetünkbe elektronikus zenei hevességüket.

Ezt a négyest közre fogják a The Debut Band és Badgirls csapatok tagjai, így összesen 15 óra alatt 10 szettet hallgathatunk majd meg. Akarjuk ezt? Még szép! Biztos, hogy sokan lesznek így!

Éppen ezért a jegyekért érdemes sietni, ide: https:/​/​oneticket.hu/​winterparade-with-lee-burridge-andrea-oliva-richy-ahmed-2019

CINEMATINÉ #018
Cafe del Rio
#dayevent 15:00/23:00h
LEE BURRIDGE
MATTHEW DEKAY
Pat Duff, James Cole, Rizkid, Collective Machine

THE DEBUT #204
Cinema Hall
#nightevent 23:00/06:00h
ANDREA OLIVA
RICHY AHMED
Jaffa Surfa, Andras Garay

Cafe del Rio (Bp, Hengermalom utca)
Cinema Hall (Bp, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

JEGYEK/TICKETS:
Early birds:
Day normal 3: 3500Ft -> bit.ly/​2QTzhbO
Night normal 2: 3000Ft -> bit.ly/​2QTzhbO
Kombi normal 1: 5500FT -> bit.ly/​2QTzhbO

www.facebook.com/​events/​309869959868507/​


Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó