Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music w/ Brigado Crew (ARG)

Fellépők
Dátum 2019. február 9.
Stílus House
Truesounds Music w/ Brigado Crew (ARG)Az elmúlt hónapokban a Truesounds Music fiatal tehetségeit és a management új tagjait mutattuk be nektek. 2019-ben is lesznek vendégek, de egy kicsit magasabb osztályból húzzuk meg az ütőkártyákat. Mivel minden egyes party, amit a TSM képvisel hangzáshű a kiadó életéhez és az artistok munkásságához, ezúttal is egy ízig-vérig dinamikus, dallamos és lendületes bulit ajánlunk.

Truesounds Music w/ Brigado Crew (ARG)

Az elmúlt hónapokban a Truesounds Music fiatal tehetségeit és a management új tagjait mutattuk be nektek. 2019-ben is lesznek vendégek, de egy kicsit magasabb osztályból húzzuk meg az ütőkártyákat. Mivel minden egyes party, amit a TSM képvisel hangzáshű a kiadó életéhez és az artistok munkásságához, ezúttal is egy ízig-vérig dinamikus, dallamos és lendületes bulit ajánlunk.

Februári vendégeink nem is érkezhettek volna aktuálisabb időpontban, hiszen január 28-án lát napvilágot a Peter Makto & Gregory S páros PATEX névre keresztelt kislemeze, amin a DIYNAMIC MUSIC és a Suara színeiben is induló Brigado Crew is szerepel majd egy zseniális remixszel. Az EP-t már megjelenés előtt a „melodic house & techno” műfaj legnagyobbjai szupportálják, Solomun szettjeiben rendre feltűnik a PATEX original verziója, az ibizai Pachában, a los angelesi Avalon Hollywoodban és pár hete Egyiptomban is hatalmasat ment rá a közönség.

Nagy örömünkre a Diynamic Music, Suara és Jeudi Music kiadók mellett tehát mostantól a TSM is ott virít majd a Brigado Crew duó diszkográfiájában, ezért február 9-i magyarországi debütálásuk igazán különleges lesz számunkra. Hatalmas utazásra és gigantikus bulira készülünk!

Line up:
Brigado Crew
Peter Makto
Gregory S
Davko

Jegyek: http:/​/​bit.ly/​Brigado_Crew_TickeTS
Early bird: 2500 HUF
Kedvezményes online elővétel: 3000 HUF
Helyszínen: 3500 HUF

www.facebook.com/​events/​234869784073099/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó