Pulzar

Partyajánló

Reelow is back!

Fellépők
Dátum 2018. december 30.
Stílus House, Techno
Reelow is back!És igen! Ismét el jött az idő, hogy újra találkozzunk egyik legsikeresebb eletronikus zenei export cikkünkkel, az egyre magasabb magaslatokban röpködő Reelow-al! Aki nem ismerné őfelségét, Renátó azon kevesek egyike, aki vette a bátorságot és külföldre költözött, hogy megélhesse álmait.

Reelow is back!

És igen! Ismét el jött az idő, hogy újra találkozzunk egyik legsikeresebb eletronikus zenei export cikkünkkel, az egyre magasabb magaslatokban röpködő Reelow-al! Aki nem ismerné őfelségét, Renátó azon kevesek egyike, aki vette a bátorságot és külföldre költözött, hogy megélhesse álmait.

Először Londonban húzott le 1 évet, aztán Ibizán még egyet most pedig már 4-ik éve Barcelonában él, ahol gyakorlatilag lokálnak tudhatja magát. Természetesen ezen évek csak a zenélés bűvöletében teltek, de erről korábban már hírt adtunk. A légyeg viszont, hogy alkotói tevékenysége továbbra sem hagyott alább, 2018-ban több mint 30 megjelenést tudhat magáénak, saját EP-je jött ki Mendo társaságában az elrow music-on, ahol egyébként a Miami-i WMC és Amsterdami ADE válogatásra is felkerült, de volt Toolroom Records, Time Has Changed Records, Rawthentic és persze Solid. Grooves is, valamint megalapította saját kiadóját a REECORDS-ot!! Ismét bejárta a fél világot, London legnagyobb klubjaiban lépett fel (Printworks London, Studio 338), Ibizán is játszott 3-szor a világ legnagyobb klubjának tartott PRIVILEGE IBIZA-ban, úgyhogy az biztos hogy nem unatkozott. Lassan hagyománynak mondható, hogy éves élmény beszámolóját zenei formában az Aetherben tartja, régi barátjával COLLECTIVE MACHINE-el kiegészülve fogadjátok szeretettel az év egyetlen Magyar fellépésével Reelowt!!

www.facebook.com/​events/​757472287952900/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó