Pulzar

Partyajánló

CRIME with Parallx (R - Label Group)

Fellépők
Dátum 2018. december 7.
Stílus Techno
CRIME with Parallx (R - Label Group)Utolsó vendégünk az évben, a techno új generációjához tartozó Parallx extrán különleges számunkra, hisz ritkán telt el úgy CRIME este, hogy nem raktuk fel valamelyik sötét és atmoszférikus zenéjét.

CRIME with Parallx (R - Label Group)

Utolsó vendégünk az évben, a techno új generációjához tartozó Parallx extrán különleges számunkra, hisz ritkán telt el úgy CRIME este, hogy nem raktuk fel valamelyik sötét és atmoszférikus zenéjét.

Parallx a Ruhr-vidék koszos ipari metropoliszában született, kamaszéveitől kezdve viszont Berlin lett az új otthona, ahol nagy hatással volt rá a helyi művészeti és techno szcéna. Egyetemi évei alatt beleásta magát a zenekészítésbe, saját MIDI kontrollert rakott össze és producerkedni kezdett. Első kiadványa, korábbi vendégünk, Inhalt Der Nacht ‘Modul’ kiadójánál jött ki, de a nagy áttörést az Arts-nál megjelent “Lost In Time” hozta el, amely atmoszférikus és lüktető techno dalokból állt. Erre már a Berghain huligán, Kobosil is felfigyelt, le is szerződtette gyorsan az R Label Group nevű kiadójához, ahol már két kemény, EBM és Darkwave inspirálta release-n is túl van, míg a harmadik a napokban érkezik.

A kötelező Tresor, Griessmuehle és Berghain klubok, valamint Európa nagyobb rave-jei után december 7-én büszkén látjuk vendégül Budapesten a Dürer Kertben, ahova 3 órás, kíméletlen szettel érkezik.

łłł LINEUP łłł
Parallx (R - Label Group)
CRIME
Mankind

łłł IN łłł
2000 HUF < 00:00 < 2500 HUF

www.facebook.com/​events/​651025271959290/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó