Pulzar

Partyajánló

Disconnect 1st Birthday Party @ Akvárium Klub

Fellépők
Dátum 2018. november 30.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus Bass, Dubstep
Disconnect 1st Birthday Party1 ÉV: Ennyi idő telt el mióta a Disconnect csapata útjára indította a sorozatot. Már az első bulin óriási sikert arattunk, rengetegen jelentetek meg ami hatalmas erőt adott ahhoz hogy folytassuk tovább! Az elmúlt egy évben a basszuszene legikonikusabb alakjai közül többen is megfordultak nálunk és bizonyították tehetségüket! Hihetetlenül sok támogatást és motivációt kapunk, hogy Budapest legkegyetlenebb bulijait rakhassuk össze nektek. A jövőt illetően rengeteg tervünk van, de mostmár nem úgy tudunk nekiállni ezeknek, hogy pár lelkes srác a zsebpénzét összedobva zsákbamacskát játszik. Mérhetetlen sok munka és tervezés alatt összeállt a mi kis családunk, ami egyre csak bővül, így nagyon veszélyes dolgokat várhattok az elkövetkezendő időszakban! Aki ismer minket tudja, hogy mi mindent megteszünk majd és hálánk jeléül ezzel a minden eddigi bulit felülmúló eseménnyel szeretnénk nektek kedveskedni!Akvárium Klub

Disconnect 1st Birthday Party @ Akvárium Klub

1 ÉV:
Ennyi idő telt el mióta a Disconnect csapata útjára indította a sorozatot. Már az első bulin óriási sikert arattunk, rengetegen jelentetek meg ami hatalmas erőt adott ahhoz hogy folytassuk tovább! Az elmúlt egy évben a basszuszene legikonikusabb alakjai közül többen is megfordultak nálunk és bizonyították tehetségüket! Hihetetlenül sok támogatást és motivációt kapunk, hogy Budapest legkegyetlenebb bulijait rakhassuk össze nektek.
A jövőt illetően rengeteg tervünk van, de mostmár nem úgy tudunk nekiállni ezeknek, hogy pár lelkes srác a zsebpénzét összedobva zsákbamacskát játszik. Mérhetetlen sok munka és tervezés alatt összeállt a mi kis családunk, ami egyre csak bővül, így nagyon veszélyes dolgokat várhattok az elkövetkezendő időszakban! Aki ismer minket tudja, hogy mi mindent megteszünk majd és hálánk jeléül ezzel a minden eddigi bulit felülmúló eseménnyel szeretnénk nektek kedveskedni!

Tarts velünk a Disconnect első évfordulóját megünneplő nagyszabású basszuszenei rendezvényén Budapest legszínvonalasabb koncerthelyszínén, az Akvárium Klubban, ahová érkezik a francia vadállat, Graphyt, mellé pedig társul a Disciple kiadó legutóbbi felfedezetje, Oliverse. A már jól megszokott magyar csapathoz ezen az eseményen a Next Level rezidense, Myamo csatlakozik, aki már számos külföldi fellépős bulin mutathatta meg a tudását, ezen kívül a Next Level oszlopos riddimkapitánya, aki nem csak az ország egyik legelismertebb riddim DJ-je, hanem tudását a produceri pályán is megmutatta, hisz legutóbbi zenéje az Odio Records gondozásában jelent meg.

Jegyek / Tickets:
ONLINE:
Super Early Bird: 1990 Ft
Early Bird: 2490 Ft
Normál: 2990 Ft
OFFLINE: HAMAROSAN

Fellépők / Lineup:

Graphyt (FR) [Never Say Die: Black Label | Bassweight Records | Odio Records]

Oliverse (UK) [Disciple | Monstercat]
Myamo (HU) [Next Level | Odio Records]
GEMCAMP (HU) [Disconnect | Rumble]
Nosphere (HU) [Disconnect | Rumble]
PTRNVM (HU) [Disconnect]
Blasterr (HU) [Disconnect]

www.facebook.com/​events/​320379235360956/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó