Pulzar

Partyajánlók

2018. november 30., péntek

2018. november 30., péntek

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-30] Disconnect 1st Birthday Party
    @ Akvárium Klub

    1 ÉV:
    Ennyi idő telt el mióta a Disconnect csapata útjára indította a sorozatot. Már az első bulin óriási sikert arattunk, rengetegen jelentetek meg ami hatalmas erőt adott ahhoz hogy folytassuk tovább! Az elmúlt egy évben a basszuszene legikonikusabb alakjai közül többen is megfordultak nálunk és bizonyították tehetségüket! Hihetetlenül sok támogatást és motivációt kapunk, hogy Budapest legkegyetlenebb bulijait rakhassuk össze nektek.
    A jövőt illetően rengeteg tervünk van, de mostmár nem úgy tudunk nekiállni ezeknek, hogy pár lelkes srác a zsebpénzét összedobva zsákbamacskát játszik. Mérhetetlen sok munka és tervezés alatt összeállt a mi kis családunk, ami egyre csak bővül, így nagyon veszélyes dolgokat várhattok az elkövetkezendő időszakban! Aki ismer minket tudja, hogy mi mindent megteszünk majd és hálánk jeléül ezzel a minden eddigi bulit felülmúló eseménnyel szeretnénk nektek kedveskedni!
    Bővebben
  • [2018-11-30] Friday Downtown
     

    Bladerunnaz pres. Friday
    Bővebben
  • [2018-11-30] Éclipse ▩ ▩ Phase Fatale
    @ LÄRM

    Phase Fatale is the Berlin-based techno project of Hayden Payne. Over the past four years, Payne, originally from New York, has earned a reputation as a techno innovator, both for the broad spectrum of dystopian electronics included in DJ sets as well as his deep understanding of synthesis and sound design in his own productions. Having previously released on labels such as Jealous God, Phase Fatale made his Unterton debut with last year’s Anubis EP. Since then he has settled into residencies at both Berghain in Berlin and KHIDI in Tbilisi, released his first LP on Hospital Productions and kicked off his own label BITE with a collaborative EP between himself and Silent Servant. In 2018, the Reverse Fall EP marks his first release on Berghain's in-house label Ostgut Ton.
    Bővebben
  • [2018-11-30] RAW LxxVII
     

    2018 egy különös év volt, az első napjától kezdve egyre több helyről érkeztek bejelentések megmagyarázhatatlan jelenségekről.
    Itt egy csészalj, ott egy zöld kis emberke, furcsa fények itt, repkedő tehenek amott, tényleg kezdett aggasztóvá válni a helyzet.
    A leghitelesebb UFO kutatók és parafenomének szerint november 30-án várható a fordulat, hogy az idegenek felfedjék magukat és kiderüljön, hogy ismerősök.
    Bővebben
  • [2018-11-30] Farbwechsel x Központ
     

    Folytatódik a kerekasztal-sörözés és pop-up szájtátás havonta a Központban.
    Magasan képzett és idomított színváltós gépkezelők a protokollnak eleget téve a háttérből sugároznak hangot a legkülönfélébb komputer, lézerlemez és bakelit interfészek segítségével.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó