Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)

Fellépők
Dátum 2018. november 17.
Stílus House
Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk. Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével. A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.

Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)

Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk.
Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével.
A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.

A bemutatkozás olyan jól sikerült, hogy világsztárok pörgették ezeket a zenéket, többek között SASHA is egy Fairtone darabbal robbantotta fel az Akváriumot legutóbbi budapesti fellépésén, de számos eredményt még ide lehetne sorolni.
Időközben Fairtone és a TS fiúk már többször találkoztak. A zene mint összekötő elem volt az alapja Péter és Geri Orosz kirándulásainak, ahol lelkes közönség fogadta őket és remek közös bulikat hoztak le a fiúk.
Az idei évben a Truesounds Music-on megjelent Fairtone remix újra tarol, döngeti a top 100-as listákat és nagyon sok dj ismeri el a fiatal művész munkáit.
Ezen belül FAIRTONE hivatalosan is a TSM label group artistja és nekünk pedig kötelességünk bemutatni a kiadó művészeit, elvégre ettől showcase a showcase, nem !?!?
Sosem ígérünk többet, csak amit be tudunk tartani. Egy újabb név a palettán, egy újabb különleges est vár ránk. Egy szűz kéz és fül esik át a TSaládi szereteten, ami már messzeföldön híres, ugyanis tőlünk mindig úgy mennek el a vendég dj-k, hogy a világban nincs mégegy ilyen nyitott közönség, mint a "TS family" - ahogy ők hívják.
Ha szeretitek a kellemes seggrázós deep house-okat és a jó house-t, akkor itt a helyetek... ha nem akkor is :)
TRUESOUNDS MUSIC - #élménybenutazunk - #paTSi - #ottali

line up___

FAIRTONE (RU)
Peter Makto & Gregory S
Davko

Jegyek: http:/​/​bit.ly/​FAIRTONE_TICKETS
Early bird: 2500 HUF
Online jegy / helyszínen: 3000 HUF

www.facebook.com/​events/​557653631322712/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó