Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)

Fellépők
Dátum 2018-11-17
Stílus House
Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk. Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével. A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Truesounds Music Showcase with Fairtone (RU)

Eddigi kísérleteink már bizonyították, hogy az Orosz hatalom az elektronikus zenében is erős képviselői kihagyhatatlanok a világ pörgéséből. Tavaly az egyik legjobban sikerült bulink volt a két moszkvai barátunk random bemutatása. Idén egy fokkal tudatosabbak vagyunk.
Az elmúlt évben a Truesounds Music, mint zenei kiadó neve egybeforrt a nagyon tehetséges 20-as éveiben járó FAIRTONE nevével.
A hatalmas zenei forgatagban Peter Makto kapitányunk füle akadt rá Iván kellemes deep house alkotásaira és kérte fel őt egy-egy zene megírására a TSM labelhez.

A bemutatkozás olyan jól sikerült, hogy világsztárok pörgették ezeket a zenéket, többek között SASHA is egy Fairtone darabbal robbantotta fel az Akváriumot legutóbbi budapesti fellépésén, de számos eredményt még ide lehetne sorolni.
Időközben Fairtone és a TS fiúk már többször találkoztak. A zene mint összekötő elem volt az alapja Péter és Geri Orosz kirándulásainak, ahol lelkes közönség fogadta őket és remek közös bulikat hoztak le a fiúk.
Az idei évben a Truesounds Music-on megjelent Fairtone remix újra tarol, döngeti a top 100-as listákat és nagyon sok dj ismeri el a fiatal művész munkáit.
Ezen belül FAIRTONE hivatalosan is a TSM label group artistja és nekünk pedig kötelességünk bemutatni a kiadó művészeit, elvégre ettől showcase a showcase, nem !?!?
Sosem ígérünk többet, csak amit be tudunk tartani. Egy újabb név a palettán, egy újabb különleges est vár ránk. Egy szűz kéz és fül esik át a TSaládi szereteten, ami már messzeföldön híres, ugyanis tőlünk mindig úgy mennek el a vendég dj-k, hogy a világban nincs mégegy ilyen nyitott közönség, mint a "TS family" - ahogy ők hívják.
Ha szeretitek a kellemes seggrázós deep house-okat és a jó house-t, akkor itt a helyetek... ha nem akkor is :)
TRUESOUNDS MUSIC - #élménybenutazunk - #paTSi - #ottali

line up___

FAIRTONE (RU)
Peter Makto & Gregory S
Davko

Jegyek: http://bit.ly/FAIRTONE_TICKETS
Early bird: 2500 HUF
Online jegy / helyszínen: 3000 HUF

www.facebook.com/events/557653631322712/

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2019 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó