Pulzar

Partyajánló

TDS ▩ ▩ Greyscale Showcase

Fellépők
Dátum 2018. október 27.
Stílus Dub, Techno
TDS ▩ ▩ Greyscale Showcase2015 októberében járt nálunk utoljára a litván dubtechno főszereplője - grad_u. Számtalan megjelenés után, idén ősszel 2 vinylt is feltehet a polcra, egy YWF remixet a Kontakt Recordsnál és egy önálló, Balance című EP-t a Pro-tez Recordsnál. A 3 évvel ezelőtti dj szett után, most egy live act-el robbant újra a Lärm-ben.

TDS ▩ ▩ Greyscale Showcase

2015 októberében járt nálunk utoljára a litván dubtechno főszereplője - grad_u. Számtalan megjelenés után, idén ősszel 2 vinylt is feltehet a polcra, egy YWF remixet a Kontakt Recordsnál és egy önálló, Balance című EP-t a Pro-tez Recordsnál. A 3 évvel ezelőtti dj szett után, most egy live act-el robbant újra a Lärm-ben.

Hangzása az arany középen - az őserdők és a betondzsungel között lebeg. Előre elrendelt tisztasága a trekkek szalagos magnóra rögzített technikájának köszönhető, a szalagokon pedig a család, a mindennapok, önnön filozófiája, a világegyetem felfedezése kódolódik, és hogy mindez, hogyan szólal meg élőben egy ehhez méltó hangrendszeren.
2012-ben alapította saját kiadóit; míg a Redscale-en saját szerzeményeit adja ki, a Greyscale-en teret enged más dubtechno alkotóknak is, világszerte. Kiadójának vizuális identitását felesége, Rima Prusakova gyönyörű analóg fotói adják.
/
A Greyscale showcase részét képezi ZOL októberben megjelent albuma - a Constellations. Live szettjében hallhatóak lesznek - néhány új trekk mellett - az album ikonikus darabjai is..

▩ LINEUP
Grad_U live /Redscale, Greyscale - LT/
Krisz Deak
ZOL live
Benzon&Swain

▩ BE
2000 HUF

www.facebook.com/​events/​2197088637283247/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó