Pulzar

Partyajánló

Cinematiné #017 x Special Edition @ RIO Budapest

Fellépők
Dátum 2018. október 22.
Helyszín RIO Budapest
Stílus House
Cinematiné #017 x Special EditionMár biztos: Danny Tenaglia teszi boldoggá az októberünket! A méltán híres e-zenei hős egyenesen az ADE-ről érkezik hozzánk október 22-én!RIO Budapest

Cinematiné #017 x Special Edition @ RIO Budapest

Már biztos: Danny Tenaglia teszi boldoggá az októberünket!
A méltán híres e-zenei hős egyenesen az ADE-ről érkezik hozzánk október 22-én!

Mindig ez zajlik a Cinematiné körül, de talán ekkora dobást még tőlük sem láttunk, mint amit most láthatunk/hallhatunk ősszel. Danny Tenaglia-t ugyanis elég nehéz lebookolni, és elrángatni Magyarországra, de most a nappali bulikat szervező csapatnak ez úgy tűnik sikerült!

Még alig voltunk túl a legutóbbi 5 fellépős 16. eseményen, amikor bejelentették, hogy október 22-én, hétfőn a new yorki legendát hozzák el a budapesti közönség számára, aki ráadásul egyenesen az Amsterdam Dance Eventről érkezik majd hozzánk, hiszen a holland elektronikus zenei világkonferencia vasárnapi programjában szerepel egy esti fellépéssel, majd másnap már úton lesz felénk.

Ez egy soha nem látott, különleges hétfő délutánnak ígérkezik, amiben az a jó, hogy másnap nemzeti ünnep lévén nem kell aggódnunk a hétköznapi szórakozás bűntudata miatt!

Közben Danny Tenagliáról annyit biztosan érdemes tudni, hogy már a 70-es évek elején, alig 13 évesen lemezeket pakolgatott, akkor még hip-hop, soul, funky stílusban, de ahogy megjelentek a houseok és az elektronikus zene, ő azonnal rákapott és egyedi stílusát néhány év alatt kifejlesztve a mai napig is nagy szetteket képes összegyúrni, akár maratoni 18-20 órákban is!

A kiváló zenei élményt fokozza, hogy Tenaglia mellett a Chus & Ceballos páros is kiegészíti a programot, amibe természetesen egy sor hazai fellépő is becsatlakozik és még egy nemzetközi név várja, hogy felfedjék a kilétét!

A jegyek már rohamosan fogynak, ami már most előre vetíti, hogy egy teltházas nappal vár ránk, amit kivételes alkalommal egészen a reggelig nyújthatunk majd a RIO-ban.

Jegyek:

Super Early Bird:. 3000Ft -> elfogyott/sold out!
Elővételes jegy 1: 3500Ft
Elővételes jegy 2: 4000Ft
Elővételes jegy 3: 4500Ft
Elővételes VIP jegy: 8000Ft

Jegyekért ide érdemes sietni: https://oneticket.hu/cinematine-017-x-special-edition-2453

Esemény pedig itt érhető el: https://www.facebook.com/events/280330275901593/

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó