Pulzar

Partyajánló

Midsummer All Night Long w Budai & Tommyboy

Fellépők
Dátum 2018. július 28.
Stílus House
Midsummer All Night Long w Budai & TommyboyJúlius utolsó szombatján felesleges lenne elutazni, már ha egy-két jó buliban szeretnél részt venni. Ezen a napon és éjszakán, két különeges party is vár rátok Budapesten DJ Budai házigazdaságával. Az első, egy exkluzív limitált férőhelyű hajósbuli a SUN SET lesz délutántól estig, majd a hajó kikötése után kezdődik a hagyományos Midsummer Allnightlong DJ Budaival, ahová egy egészen különleges vendéget kért fel, hogy a buli közepén zenéljen. A két bulira kaphatók majd kombinált jegyek is azoknak, akik legalább 13 órán keresztül szeretnék Budai és már nem titkos vendége szettjeit.

Midsummer All Night Long w Budai & Tommyboy

Július utolsó szombatján felesleges lenne elutazni, már ha egy-két jó buliban szeretnél részt venni. Ezen a napon és éjszakán, két különeges party is vár rátok Budapesten DJ Budai házigazdaságával. Az első, egy exkluzív limitált férőhelyű hajósbuli a SUN SET lesz délutántól estig, majd a hajó kikötése után kezdődik a hagyományos Midsummer Allnightlong DJ Budaival, ahová egy egészen különleges vendéget kért fel, hogy a buli közepén zenéljen. A két bulira kaphatók majd kombinált jegyek is azoknak, akik legalább 13 órán keresztül szeretnék Budai és már nem titkos vendége szettjeit.

"Tomival sok évet lezúztunk együtt a dj pultban. Mindig az volt a menetrend, hogy Ő leviszi a bulit houseba én meg mindig meghúzom keményebb zenékkel. Ez mindig nagyon jól sült el. Az egész buli alatt hullámoztunk zeneileg. Tamás amióta a Crazibizával járja a világot, ritkán lehet őt elcsipni itthon. Főleg ebben a klasszikus felállásban ahogy ez anno volt. Így jött az ötlet mi lenne ha Őt csábitanánk el a nyári bulinkra. Örültünk hogy eltudta és elvállalta ezt az extra fellépést nekünk. Óriás pacsi neki ezért. Így A nyári szabadtéri bulinkon a Trekken a vendég dj 02-04 ig Tommyboy lesz.

www.facebook.com/​events/​392185101283248/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó