Pulzar

Partyajánló

CASSY & MadeInn Special @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2018. május 12.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Techno
CASSY & MadeInn SpecialSzombaton Cassy és MadeInn Special a VOLT LokálbanAkvárium Lokál

CASSY & MadeInn Special @ Akvárium Lokál

Szombaton Cassy és MadeInn Special a VOLT Lokálban

A VOLT Lokálban játszik szombaton Cassy, a gyönyörű, erős és független női lemezlovas és vokalista, aki egy csipet varázslattal, lélekkel és eleganciával átszőtt szettjével erősíti majd a VOLT Lokál feminin DJ felhozatalát. Az estét a MadeInn Special teszi majd tökéletessé.

Cathrin Britton, alias Cassy Angliában született, majd egy ausztriai faluban nőtt fel szüleivel, akiknek köszönhetően igen széleskörű zenei ismereteket szerzett. Mégis először drámát kezdett tanulni Londonban, de pár évvel később visszatért Ausztriába és a DJ-zés klasszikus iskolája szerint bakelitlemezeken kezdett DJ-zni (azon kevesek közé tartozik, aki ma is kitart a fizikai formátummal kapcsolatban). 

Pályája azóta is töretlenül ível fölfelé, olyan nemzetközileg elismert klubokban kap rezidensi szerepkört, mint a berlini Panorama Bár, a párizsi Rex Club vagy az ibizai DC10. Saját zenéi hol Sven Väth Cocoon-ján, hol a minimalisták műfajdefiniáló kiadójaként számon tartott Perlonon jelennek meg.

A lemezjátszók mögött a house-t, techno-t és az osztrák precizitást és mértékletességet ötvöző szettjeivel, Párizstól Amszterdamig elcsavarta már a raver-ek fejét. Május 12-én a VOLT Lokálban tehát Cassy és Poli & Nora Matisse, azaz a MadeInn Special vár majd egy felejthetetlen bulival.


Jegyek:
Early Bird: 3000Ft
Elővételes (extra limitált): 3500Ft
Helyszíni: 4000Ft
Jegyek kaphatók online, vagy személyesen az Akvárium Klubban: http:/​/​akvariumklub.hu/​programok/​2018-05-12/​cassy

Korhatár: 18 +

www.facebook.com/​events/​244950229380449/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó