Pulzar

Partyajánló

BOg (Bedrock Rec. / Diynamic) @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2018. május 5.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Techno
BOg (Bedrock Rec. / Diynamic)BOg karrierje egészen rövid idő alatt hozott meglepően nagy áttörést, köszönhetően John Digweed közreműködésének, aki meglátta a tehetséget a fiatal román srácban és felkérte a klasszikus 'Emerald' újraértelmezésére. A Bedrock Records égisze alatt megjelent remix hatalmas sikert aratott, és innen már nem volt megállás. Tim Engelhardt-tal alkotott párosuk olyan kiadók alatt jelentetett meg felvételeket mint az Innervisions, Suara, Poker Flat vagy Solomun apánk Diynamic-ja.Akvárium Lokál

BOg (Bedrock Rec. / Diynamic) @ Akvárium Lokál

BOg karrierje egészen rövid idő alatt hozott meglepően nagy áttörést, köszönhetően John Digweed közreműködésének, aki meglátta a tehetséget a fiatal román srácban és felkérte a klasszikus 'Emerald' újraértelmezésére. A Bedrock Records égisze alatt megjelent remix hatalmas sikert aratott, és innen már nem volt megállás. Tim Engelhardt-tal alkotott párosuk olyan kiadók alatt jelentetett meg felvételeket mint az Innervisions, Suara, Poker Flat vagy Solomun apánk Diynamic-ja.

Egyedi hangzását elmondása szerint a kedvenc együtteseinek, mint például a The Chemical Brothers, Depeche Mode vagy a The Prodigy-nak köszönheti, akiket már gyerekkora óta csodálva hallgatott. Magyarországi bemutatkozása egészen erős zenei utazásnak ígérkezik, amit már nagyon várunk. És Ti?

BOg
Kornel Halasz / Rich
Pat Duff

Jegyek:
̶E̶a̶r̶l̶y̶ ̶B̶i̶r̶d̶:̶ ̶2̶ ̶0̶0̶0̶ ̶H̶U̶F̶ (ELFOGYOTT!)
Elővételes: 2 500 HUF
Helyszínen: 3 000 HUF
Online jegyvásárlás: https:/​/​oneticket.hu/​bog-bedrock-rec-diynamic-1575

www.facebook.com/​events/​2105487202798850/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó