Pulzar

Partyajánló

Gorje Hewek & Izhevski all night long @ Akvárium Lokál

Fellépők
Dátum 2018. április 14.
Helyszín Akvárium Lokál
Stílus House, Techno
Gorje Hewek & Izhevski all night longGorje Hewek & IZHEVSKI Április 14-én a VOLT Lokál-ban várják az elektronikus zene szerelmeseit egy megismételhetetlen utazásra!Akvárium Lokál

Gorje Hewek & Izhevski all night long @ Akvárium Lokál

Gorje Hewek & IZHEVSKI Április 14-én a VOLT Lokál-ban várják az elektronikus zene szerelmeseit egy megismételhetetlen utazásra!

Az orosz DJ-k mindössze néhány év alatt váltak az 'e- zenei'szcéna legizgalmasabb alakjaivá. A moszkvai Propaganda klub rezidenseiként nem csak szelektorként, hanem producerként is helyt állnak napjaink zenei túlkínálatában, előszeretettel és rendkívül ügyesen keverik a csúcsidős tech-house darabokat a klasszikus deep korongokkal.

Zenéik hangzása egyaránt táplálkozik a jazz- és klasszikus zenei alapokból. Precízen épített szettjeik a hamisítatlan orosz hangzás sűrűjébe kalauzolnak, magukkal ragadnak, s egy pillanatra sem engednek el...

A srácok állandó fellépői a világ legnagyobb fesztiváljainak és klubjainak, április 14-én pedig a VOLT Lokálba hívnak egy megismételhetetlen zenei utazásra!

// Jegyek:

Kedvezményes elővételes - 3500 Ft

Normál - 4000 Ft

// Korhatár: 18+

www.facebook.com/​events/​236377096905549/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó